1.FC Žamberk | Hodnocení podzim 2019 Muži A
1
single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

06 Led Hodnocení podzim 2019 Muži A

Těžký los na začátku podzimní části nás utvrdil v tom, že soutěž, do které vstupujeme, vůbec lehká nebude.Po prvních čtyřech kolech jsme měli na kontě pouze 3 body za hubenou výhru nad Tatenicemi a dva zraněné hráče. Jak herní, tak i výsledkovou mini krizi jsme zlomili v utkání proti Ústecké rezervě, kde si připisujeme dva body za vítězství po penaltovém rozstřelu.

V dalších dvou kolech jsme bobovali na plno a konečně se posouváme v tabulce výš, náš herní projev se začíná lepšit a přicházejí i kýžené body. Což bohužel nepotvrzujeme v dalším utkání ve Vysokém Mýtě, po špatném výkonu prohráváme, kdy se nám nedaří prosadit proti velmi mladému soupeři. Z posledních pěti kol získáváme a myslím si, že zaslouženě deset bodů a obsazujeme tak 4 příčku.

Nejvíce si cením vítězství ze Zámrsku, kde jsme domácím nedovolili takřka ohrozit naší branku a po týmovém výkonu si odvezli plný počet bodů. K nejpovedenějším utkáním patří již zmiňované v Zámrsku a otočený domácí zápas proti celku Svitavské rezervy. Naopak kde jsme naprosto propadli, bylo jednoznačně utkání proti Přelouči.

Cíl, který jsme si dali nejen s vedením, ale i hráči před sezonou, jsme si myslím splnili a budeme tak pokračovat v nastaveném režimu. Máme stále na čem pracovat a posunout se zas o kousek dál. Zimní přípravu zahájíme individuálně v lednu, respk. na únorovém soustředění v Rokytnici v O/h.

Lukáš Gerža

420