1.FC Žamberk | Bod ze hřiště Přelovic po dobrém výkonu, ale ta koncovka…
2156
single,single-post,postid-2156,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

05 Zář Bod ze hřiště Přelovic po dobrém výkonu, ale ta koncovka…

Naši Mladší žáci navázali na svůj dobrý výkon z předchozího zápasu a přivezli bod ze hřiště Přelovic. Nutno podotknout, že jen slaboučká koncovka nás připravila o vítězství, které by si kluci za výkon  zasloužili. I tak ale od nás trenérů zaslouží absolutorium a poděkování.

Zápas hraný za téměř tropického počasí na krásném útulném stadionu začal hned v úvodu naším náporem. Zápas jsme začali aktivně a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V 3. a 5. minutě nevyužil své šance Jarda Černý, neúspěšný byl i Matouš Fenik po samostatné akci v 14 min. V 20. minutě vyzkoušel pozornost brankáře z dálky Tomáš Ander. Tomáš byl i u akce z 24. minuty, kdy uvolnil Šímu Fogla, ale jeho střela skončila vedle. V poli byla hra celkem vyrovnaná, ale šance se rodily především na naší straně. V 26.minutě zkoušel Matouš Fenik chytře ale neúspěšně potrestat vyběhnutí domácího gólmana a hned z následujícího rohu našel Šíma opět Matouše,ale jeho střela skončila nad brankou. Změnu stavu do poločasu nepřinesly ani šance Šímy Fogla a Jardy Černého. Domácí hrozily především ze standardních situací, ale naše defenzíva fungovala na podtrženou jedničku.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce, domácí sice zvyšovali svou aktivitu, ale šance přicházely hlavně z naší strany. Poprvé zvonila tyč domácí branky po střele Šímy Fogla v 48. minutě, podruhé o devět minut později po střele Matouše Fenika. Skóre se neměnilo ani po skrumáži v 61. minutě a střele Matouše Fenika, to samé po krásné střele Samuela Fouska z 67.minuty. Domácí naopak ohrozili naši branku střelou v 68. minutě, ta ale skončila vedle a tak zápas skončil remízou.

Klukům ještě jednou děkujeme za kvalitní poctivý výkon, který je rozhodně příslibem do dalších zápasů.  Vypadá to, že facka kterou jsme utrpěli v úvodním kole v Nemošicích mužstvu paradoxně pomohla. Důležité bude ale na naše poslední výkony navázat hned v dalším kole proti Prosetínu.

TJ PŘELOVICE – 1.FC ŽAMBERK  0:0

Tomáš Mihulka – Samuel Fousek, Honza Lot, Eliáš Šedivý – Adam Chejnovský, Tomáš Ander, Matouš Fenik, Šimon Fogl – Jarda Černý

Střídali Matěj Šípek a Radim Martykán

IMG_7147 IMG_7147 IMG_7148 IMG_7149

583