1.FC Žamberk | MU: 1. FC Žamberk – FK Přelouč 1:1 PK 3:4 – 6.9.2020
2190
single,single-post,postid-2190,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

07 Zář MU: 1. FC Žamberk – FK Přelouč 1:1 PK 3:4 – 6.9.2020

1. FC Žamberk – FK Přelouč 1:1 (1:1) na penalty 3:4

 

Branky: 39. Cvik Mikuláš – 12. Janecký Josef

 

Žamberk:

Truhlář Jakub –

Franke Lukáš, Stejskal Jakub, Molnár Jakub, Rudolecký Jakub –

Trejtnar Jiří (82. Pavelka Michal), Huška Pavel, Jírů Jaroslav, Vaňous Petr (62. Hauptamann Patrik) –

Cvik Mikuláš ( 70. Bartoš Filip), Hynek Michal

 

Přelouč:

Šulovec Jakub –

Machačný Luboš, Ulrych Aleš, Pokorný Jan, Ludvíček Filip –

Forman Robert, Kmoníček Jan (82 Hladík Tomáš), Novák Jakub, Chaloupský Lukáš (57. Rokyta Václav), Vančura Václav –

Janecký Josef

 

Do zápasu jsme vstoupili rozvážně a s klidem, o který nás připravil ve 12. minutě přeloučský střelec Janecký, když se po našem propadnutí ve středu hřiště protáhl kolem Stejskala a nedal Truhářovi šanci. Už v 18. minutě mohlo být vyrovnáno. Z pravé strany centroval Cvik a  míč z Hynkovy hlavy zastavila tyč. Ve 23. minutě se role obrátily. Hynek našel centrem Cvika, jehož hlavičku gólman Šutovec vyrazil. Z následného rohu dobře zakončoval Hynek a brankářem vyražený míč nestačil umístit mezi tyče Cvik. V další šanci ve 33. minutě si při zakončení vzájemně překáželi Franke s Molnárem a byla z toho jen slabá střela do rukou brankáře. Dvě minuty nato nás znovu vylekal Janecký tvrdou střelou z první nad břevno. Zasloužený vyrovnávací gól přišel ve 39. minutě, kdy centr z levé strany uklidil Cvik hlavou k tyči.

 

Druhý poločas přinesl více důrazu a závarů před brankami, ale méně šancí. Měli jsme míč častěji pod kontrolou, ale nedařilo se nám překvapit pozornou obranu hostů a občas jsme měli potíže při zachytávání jejich brejků. V 76. minutě měl možné rozhodnutí ne hlavě Franke, ale zblízka přestřelil. To v 81. minutě při nás naopak stáli všichni svatí. Ludvíčkovu hlavičku vytáhl Truhlář s maximálním vypětím na břevno, při dorážce Janeckého nám pomohl obětavý zákrok Truhláře. Ve zbývajícím čase jsme si vypracovali ještě dvě příležitosti a v obou měl prsty Hynek. Nejprve se protáhl mezi beky a sám před brankářem přestřelil, aby v posledních vteřinách zatáhl míč po levé straně a zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče, bohužel pokus Pavelky obrana hostí zblokovala těsně vedle tyče. Přestože jsme si dokázali vypracovat osm šancí proti třem soupeřovým, ztratili jsme další důležité body a v plné nahotě se ukázalo, že nás ze všeho nejvíc  sráží produktivita a to se přenáší i do penalt.

468