1.FC Žamberk | McDonald’s Cup: Tréninková výzva
2925
single,single-post,postid-2925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

06 Dub McDonald’s Cup: Tréninková výzva

Trénuj, soutěž o skvělé ceny, zažij u toho spoustu zábavy a třeba právě ty doprovodíš kapitána české reprezentace přímo na hřiště!

V každé úrovni na tebe čeká 8 tréninkových cvičení a kvíz. Po splnění alespoň 4 cvičení a vyzkoušení kvízu si můžeš stáhnout diplom a posunout se o úroveň výš.

Nová úroveň se otevře vždy po 14 dnech. Úrovně nesou název podle jednotlivých kol ve skutečném McDonald’s Cupu – od školního kola až po Svátek fotbalu, které v naší výzvě doplňuje reprezentační úroveň.

Když splníš úplně všechna cvičení a vyzkoušíš naše kvízy ve všech úrovních výzvy, postoupíš do druhého kola, které se otevře 10. června.

Ze všech postupujících do 2. kola vylosujeme 40 výherců parádních fotbalových cen, kterými jsou podepsané dresy českých reprezentantů Tomáše Součka, Vladimíra Coufala, Alexe Krále a Jakuba Jankta.

Pokud navíc postoupíš do 2. kola a zašleš nám motivační video na téma „Já a fotbal“, zapojíš se do soutěže o doprovod hráčů české reprezentace na hřiště!  Porota v čele s trenérem reprezentace Jaroslavem Šilhavým se na zaslaná videa podívá a vybere 11 výherců. Chceš být mezi nimi?

Odkaz:

Úrovně – McDonald’s Cup

464