1.FC Žamberk | Kemp dětí – 1. den
3453
single,single-post,postid-3453,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

09 Srp Kemp dětí – 1. den

Skoro se nechce věřit, že rok utekl. Kemp je opět tady. Chvílemi jsme atakovali 80 přihlášených dětí, ale nakonec máme 71 dětí. Zase jsme trochu omládli, bohužel ne my trenéři, ale naše děti, které máme od ročníku 2016 až po 2007.

Po složení hráčské a trenérské přísahy (čestnost, fair play, uznání soupeře a radost ze hry) a představení nové putovní trofeje o kterou budeme hrát v celokempové hře, jsme se vrhli na první dvě hry. „Olympiáda“, kde děti kromě rychlosti musely prokázat znalosti ze skončené olympiády.  Druhá hra „Upíři“ dbala na pitný režim a hlavně na rychlost nasávat nápoj metrovým brčkem.

Dopolední trénink, oběd a vytoužené koupaliště skoro celé pro sebe. Svačina a další hra „Kostkovaná“ kde se rychlost musela skloubit se štěstím při práci s kostkou. Hra byla vyrovnaná a rozhodovaly drobnosti v souhře mužstva.

Odpolední trénink a máme první den za sebou. Zítra nás navštíví „Létající trenéři“ a čekají nás další celokempové hry v družstvech.

pohár  upíři  upíři 2  trénink  trénink2  trénink3  oběd  na bazén  bazén  svačina  kostkovaná  kostkovaná 2

894