1.FC Žamberk | Kemp dětí – 2. a 3. den
3468
single,single-post,postid-3468,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

11 Srp Kemp dětí – 2. a 3. den

Druhý den jsme zahájili další celokempovou hrou „Běžecké pexeso“. Během hry už si své stanoviště chystali „Létající trenéři“, kteří každoročně náš kemp navštěvují a vždy si nachystají pro naše děti poutavý trénink.

Po doplnění sil obědem, jsme šli bojovat proti sluníčku na koupaliště, kde jsme se vydováděli na tobogánech, skákacím hradu a ti neúnavní obsadili plážový kurt.

Svačina s nejoblíbenější Nutellou sklidila tradiční úspěch a zahájili jsme celotýdenní kvíz, který je připraven pro jednotlivé ročníky dětí v 8 tématech jako jsou např. olympiáda, fotbal, přísloví, lidské tělo, pohádky atd. Cíl byl jasný, ušetřit poslední energii na odpolední trénink, který jsme ještě doplnili brankářským tréninkem, kde nám vypomohl GTM trenér našeho okresu.

I třetí den je vlastně tradiční, návštěva fotografa, který do pátka vykouzlí památku ve formě plakátu každého fotbalisty. Dále tréninková jednotka, řízek alá sloní ucho a běžíme na koupaliště. Tady nás čekalo příjemné překvapení v podobě přítomnosti rádia Černá Hora. Naše děti obsadily okamžitě všechny soutěže a vyzkoušely co šlo. Asi nejatraktivnější byly souboje v gumových koulích. Vlastní dítě bychom tam nepustili :-))

Vše jsme ve zdraví přežili a hodně důležité odpoledne pro celokempovou soutěž mohlo začít. Osm fotbalových disciplín ve družstvech (fotbalový biatlon, střelba na přesnost, panenky, golf, běžecká desítka atd.) ukážou už favority na hlavní trofej našeho kempu.

Děti odfrčely domů relaxovat, ale trenérům začala další šichta. Příprava na zítřejšího „Gladiátora“. Dopoledne půjdou starší děti (mladší jedou do Rychnova na přátelák) a odpoledne mladší děti.

Zítra se ukáže, kdo je bojovník a opravdový válečník :-))

PexesGTM1GTM2 tobogánSalto hradKvízbazénbambinyBrankářilanotréninkCurlingBiatlon DenčaPanenkyStřelba na přesnostFotbalový kubb

698