1.FC Žamberk | Turnaj starších přípravek v Chocni
3666
single,single-post,postid-3666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

28 Srp Turnaj starších přípravek v Chocni

Na závěrečný přípravný turnaj před mistrovskými turnaji jsme jeli do Chocně a hlavním cílem bylo napravit nepodařený turnaj z Opočna, kde jsme se neukázali moc fotbalově a hlavně odevzdaně bez bojovnosti. V tomto ohledu došlo k mírnému zlepšení a s většinou soupeřů se nám dařilo držet docela krok.

Ve skupině jsme měli Č. Třebovou, Svitavy, Hlinsko a Choceň.

Naše skupina byla velmi kvalitně obsazená, jak se pak nakonec ukázalo ve finále, kdy na sebe narazili Č. Třebová se Svitavami.

První zápas jsme narazili na Č. Třebovou, se kterou jsme dlouho drželi krok, ale nakonec jsme podlehli 0:3. Ve druhém zápase nás čekalo Hlinsko, které bylo k poražení, ale bohužel naše produktivita v koncovce selhala a prohráli jsme 1:3. Třetí zápas nás čekala Choceň a díky tomu, že jsme se střelecky probudili, zaslouženě jsme vyhráli 6:2. I poslední zápas se Svitavy byl dlouho vyrovnaný, ale doplatili jsme na malou bojovnost a slabou produktivitu a podlehli 1:3.

Ve skupině jsme obsadili 4. místo a ve čtvrtfinále dostali vítěze ze skupiny A, rivala z Letohradu. Díky zakřiknutému výkonu bez bojovnosti a zápalu pro hru jsme neměli šanci uspět. Museli jsme se spokojit se zápasem o 7.-8. místo, kde jsme prohrávali dlouho 0:1, ale díky lepšímu nasazení a bojovnosti jsme se štěstím dokázali vyrovnat a v penaltovém rozstřelu vyhráli nad Vysokým Mýtem 3:2.

7. místo na takhle kvalitním turnaji nepovažuji za neúspěch, ale kdybychom se vyvarovali zbytečných chyb a více bojovali rozhodně jsme se mohli umístit lépe.

SKUPINA:

Žamberk – Česká Třebová 0:3

Žamberk – Hlinsko 1:3 (gól: Fousek J.)

Žamberk – Choceň 6:2 (góly: 2x Petr J., Černoch T., Dostál M., Černý A., Jansa Š.)

Žamberk – Svitavy 1:3 (gól: Černý K.)

ČTVRTFINÁLE:

Žamberk – Letohrad 1:5 (gól: Černoch T.)

o 7.-8. místo

Žamberk – Vysoké Mýto 1:1 (gól: Petr J.)
výhra na penalty

ČT

353