1.FC Žamberk | Zasloužená výhra v Chocni !!!
3673
single,single-post,postid-3673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

29 Srp Zasloužená výhra v Chocni !!!

FK CHOCEŇ – 1. FC ŽAMBERK  1:3 (1:2)

26. a 33. Samuel Fousek, 64. Lukáš Jirásek

Povedený vstup do mistrovské sezóny se povedl našim „mladým puškám“ v zápase, kdy byli po většinu zápasu fotbalovější a po zásluze si tak vezeme cenné tři body.

Začátek zápasu se odehrával převážně na naši polovině, ale bez vážnějších šancí na obou stranách. Na nás byla trochu vidět i únava z prvního zápasu, který absolvovala hned pětice kluků. Poté jsme ale převzali otěže zápasu a začali si vytvářet šance. V 6. minutě Lukáš Jirásek, v 7., 8. a 14 minutě měl další šance Kristián Černý, ale naše šance skončily buď vedle branky, nebo je pochytal domácí brankář. Brnkání na nervy trenérů a našich fanoušků pokračovalo a šance Lukáše Jiráska v 18 min., Samuela Fouska v 23. a 24. minutě skončily bez gólové radosti. Naši střeleckou impotenci protrhl až 26. Samuel Fousek po samostatném úniku z poloviny hřiště – 0:1. Naše radost bohužel trvala jen chvilku a domácí střelou od břevna ve 30 min. srovnali skóre – 1:1. Do šaten jsme ale šli nakonec s vedením na naší straně, když Samuel Fousek v 33 min. střelou z blízka prostřelil domácího brankáře – 1:2.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce, fotbalově jsme měli navrch, ale pokračovali jsme i v zahazování šancí. V 42. minutě po akci Fousek – Jirásek, druhý jmenovaný šanci nevyužil. V 43 min. se prezentoval hezkou střelou Jarda Tomek, ale brankář jeho střelu vyrazil nad branku. Hned z následného roku hlavičkoval Sam Fousek vedle. V 47. minutě se objevil ve vyložené šanci benjamínek Kuba Petr, ale správný moment pro střelu nakonec prováhal. Za tyto neproměněné šance jsme mohli být potrestáni, ale na brankové čáře vše zachránil Kryštof Pražák. Rozhodnutí zápasu vzal na sebe Lukáš Jirásek v 64. minutě, kdy přesnou levačkou k tyči definitivně zlomil domácí odpor – 1:3. Skóre mohl v poslední minutě navýšit ještě Kristián Černý, jeho střela ale skončila nad.

Celý tým zaslouží pochvalu za svůj výkon a pevně věříme, že na něj naváží i v dalším kole proti mužstvu Králík.

Tomáš Mihulka – Kryštof Pražák, Jan Lot, Dan Křen, Adam Chejnovský, Lukáš Jirásek, Samuel Fousek, Matěj Krejsa, Adam Štěpán, Kristián Černý, Jakub Petr, Jaroslav Tomek

2 3

 

 

 

 

353