1.FC Žamberk | Postup v Poháru mládeže starší přípravky – 14.9. Česká Třebová
3949
single,single-post,postid-3949,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

14 Zář Postup v Poháru mládeže starší přípravky – 14.9. Česká Třebová

Po roce jsme se opět zúčastnili Poháru mládeže (dříve Ondrášovka). V loňském roce pro nás tento turnaj skončil hned v prvním předkole, kdy jsme skončili na tomto turnaji poslední.

Ani letos nezačal turnaj moc dobře, vysoká prohra se silným týmem České Třebové, který patří v našem kraji k nejsilnějším v daném ročníku dětí, nevěštil nic dobrého. Opak byl pravdou, další soupeři neměli kvalitu prvního týmu a náš tým se začal osmělovat a postupně se lepšit.

Věříme, že každý turnaj se postupně bude projevovat na naší hře, osvojíme si fotbalové návyky, které nám dělají občas problém a přidáme na agresivitě při napadání soupeřovi rozehrávky.

Doufáme, že dnešní 2. místo a postup do dalšího kola Poháru mládeže, kde určitě potkáme týmy ještě zvučnějších jmen s daleko vyšší kvalitou, bude pro náš tým motivací k práci na tréninku a motorem pro ještě větší bojovnost.

Sestava: Černoch Tomáš – Denisa Menzelová, Marek Dostál, Kryštof Suchodol – Jakub Petr – Kristián Černý, Adam Černý, Adam Maivald a Tomáš Musil.

Výsledky:

Žamberk – Česká Třebová  1 : 7   góly: Suchodol K.

Žamberk – Hlinsko  4 : 2   góly: 2x  Černý K., Černý A., Maivald A.

Žamberk – Moravská Třebová  1 : 0   góly: Musil T.

Žamberk – Ústí nad Orlicí  1 : 1   góly: Petr J.

Žamberk – Mohelnice  6 : 1   góly: 2x Musil T., 2x Černý A., Černý K., Petr J.

CT1 CT2 CT3CT4

543