1.FC Žamberk | Další vysoká prohra, tentokrát s Nemošicemi
4014
single,single-post,postid-4014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

26 Zář Další vysoká prohra, tentokrát s Nemošicemi

  1. FC Žamberk – Nemošice  0:15 (0:8)

Vysoká prohra na domácím hřišti se soupeřem s Nemošic. Zápas byl od první minuty jen otázkou skóre a nebýt skvělého výkonu Fandy Bartoše a koncovky hostů, mohli jsme prohrát ještě výraznějším rozdílem. Soupeř jasně dominoval a nám nezbývá než mu gratulovat k třem bodům.

Na naši obranu je nutné podotknout, že jsme nastoupili bez čtyř hráčů sestavy (Andera – ukončení aktivní činnosti, dále Šípka, Hájka a Šedivého) a museli sestavu výrazně doplnit kluky z mladších žáků, kteří opět absolvovali dva zápasy v řadě. Za to jim patří velký obdiv a poděkování. Na druhou stranu jsme mnohem více čekali od zkušenějších hráčů, kde s výjimkou bojujícího kapitána Nýdla zůstali všichni za očekáváním.

Nezbývá než se koncentrovat na další zápas, který nás čeká na domácím hřišti příští  sobotu, kdy hostíme tým Heřmanova Městce.

František Bartoš – Matěj Krejsa (41. Daniel Křen), Matouš Nýdl, Samuel Fousek (65. Jaroslav Tomek), Jan Lot (41. Adam Chejnovský) – Jaroslav Černý (45. Adam Štěpán), Kryštof Várady, Jaroslav Masopust, Lukáš Jirásek (65. Kristián Černý), Radim Martykán – Matěj Huška (41. Tomáš Mihulka)

369