1.FC Žamberk | Pohár mládeže-starší přípravka 27.9.2021 Česká Třebová
4027
single,single-post,postid-4027,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

28 Zář Pohár mládeže-starší přípravka 27.9.2021 Česká Třebová

Netradičně v pondělí a hned druhý den po turnaji v Chrudimi, nás čekal Pohár mládeže, kam si náš tým vybojoval postup. Ještě před zápasem jsme si společně trochu promluvili o bojovnosti a nasazení v zápasech a skočili jsme do kolotoče 5 zápasů za sebou.

Hned v prvním zápase nás čekala známá Česká Třebová, proti které jsme předvedli nejlepší výkon a tým si za bojovnost po právu vysloužil bod. Tento výkon nám udělal opravdu radost, protože to byl týmový výkon a všichni na hřišti bojovali.

I v dalších zápasech jsme trápili svoje soupeře a někdy bojovali do konce zápasu o nějaký ten bodík, bohužel kvalitní zakončení se nám nevedlo. Poslední zápas byl už Šumperk nad naše síly a výrazně nás přehrával a ukázal nám, co všechno už některé děti ve svém věku dokážou.

Věříme, že si děti zapamatují, jaký bojovný výkon předvedli v prvních zápasech a dokážou na to navázat v neděli na domácím turnaji.

Sestava: Tomáš Černoch, Denisa Menzelová, Kryštof Suchodol, Marek Dostál, Jakub Petr, Tomáš Musil, Matouš Kalášek, Adam Černý, Štěpán Jansa a Adam Maivald

Žamberk – Česká Třebová  1:1 góly: Marek Dostál

Žamberk – Uničov   1:3 góly: Marek Dostál

Žamberk – Svitavy 0:2

Žamberk – Žďár nad Sázavou 0:3

Žamberk – Šumperk   1:8 góly: Adam Maivald

ČT1 ČT2

428