1.FC Žamberk | Naše děti na Evropské lize Sparta- Rangers
4036
single,single-post,postid-4036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

01 Říj Naše děti na Evropské lize Sparta- Rangers

Bleskový nápad navštívit s našimi dětmi pohárový zápas Evropské ligy mezi Spartou Praha  a Glasgow Rangers se podařil a plný autobus dětí (51) mohl vyrazit směr Praha.

Cesta byla dlouhá a neustálé uzavírky a zácpy v Praze byly nejtěžší zkouškou pro našeho řidiče autobusu. Děti sborově poslední půl hodinu zpívaly nekonečnou písničku, takže trenéři i řidič se už těšili do cíle cesty :-)

Houfy dětí v klubových barvách byly předzvěstí cíle, po vystoupení jsme byli za 20 minut na stadionu a mohli se kochat velikostí a atmosférou. Mnoho dětí zažilo takový zápas poprvé v životě a věříme, že jsme si to všichni užili. Vítězná tečka zápasu pomohla zážitku ještě více. Všichni jsme fandili co to šlo, vyzkoušeli si Mexické vlny a vychutnali si závěrečnou děkovačku hráčů Sparty.

Mnozí využili možnosti nákupu ve fanshopu  a už jsme spěchali domů. Kdo si myslel, že děti budou všichni spát, ten se mýlil. Děti nám opět potvrdily, že jejich energie je nevyčerpatelná :-))

Přesně o půlnoci jsme všechny děti předaly rodičům ve zdraví a plné dojmů.

Sparta autobus Sparta sezení Sparta maskot Sparta stadion Sparta s dresem Sparta děkovačka Sparta 1

861