1.FC Žamberk | Prohra 0:4 s Heřmanovým Městcem po žalostném výkonu
4046
single,single-post,postid-4046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

02 Říj Prohra 0:4 s Heřmanovým Městcem po žalostném výkonu

  1. FC Žamberk  – Heřmanův Městec  0:4 (0:2)

 

Jestli jsme měli s nějakým soupeřem šanci bodovat a herně alespoň držet krok, tak to byl dnešní soupeř z Heřmanova Městce. Bohužel další, doslova žalostný výkon, přihrál tři body soupeři, kterému stačil sotva průměrný výkon k snadnému vítězství. Pro nás trenéry je takový výkon opravdu těžko pochopitelný a stravitelný. Prohrát se může, ale pokud není na hřiště vidět bojovnost, snaha a alespoň náznak fotbalovosti a především tady mluvíme o nejzkušenějších hráčích, tak je to skutečně na zvážení, …Bohužel je to reálný obraz úrovně této kategorie, které zoufale chybí kvalita ve všech ohledech.

Začátek zápasu byl celkem vyrovnaný, fotbalová kvalita ale na obou stranách doslova plakala. První změnu skóre přinesla 15 min., kdy střela hostujícího útočníka skončila za zády překvapeného brankáře Mihulky – 0:1. O sedm minut později vyrazil Tomáš Mihulka střelu pouze před sebe a hostující hráč nikým neatakován vrátil míč do naší sítě – 0:2. Alespoň náznak fotbalovosti jsme předvedli krátce před poločasem, kdy míč po akci Lukáše Jiráska zakončil povedenou střelou Kryštof Várady těsně vedle.

Naše ambice na změnu skóre rázně uťali hosté dalším laciným gólem v 47 min. – 0:3. Poté jsme již zápas dohrávali a navíc šetřili hráče mladších žáků, které čekal následně další zápas. Šanci na korigování stavu měl na kopačce v 74 min. Matěj Krejsa po akci Kryštofa Váradyho, ale jeho tutovka skončila nad brankou. Hosté vzápětí uzavřeli skóre posledním gólem v 76 min. – 0:4.

Tomáš Mihulka – Matěj Šípek (60. Adam Štěpán), Eliáš Šedivý, Samuel Fousek (50. Matěj Hájek), Jan Lot (50. Aleš Fajfr) – Lukáš Jirásek (55. Matěj Krejsa), Matouš Nýdl, Kryštof Várady, Jaroslav Masopust, Radim Martykán – Jaroslav Černý (55. František Bartoš)

 

380