1.FC Žamberk | Krajský přebor starší přípravky – Svitavy 10.10.2021
4062
single,single-post,postid-4062,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

09 Říj Krajský přebor starší přípravky – Svitavy 10.10.2021

Dnešní turnaj na krásném stadionu ve Svitavách proběhl za slunečného počasí, bohužel nás opět oslabila neúčast několika členů našeho týmu starší přípravky. Na oba týmy jsme měli jenom jednoho na střídání a tak jsme naše dva týmy museli doplnit dvěma hráči mladší přípravky. Ani tento počet není v situaci, kdy každý tým odehraje 100 min. s krátkými přestávkami, moc komfortní a všichni museli na hřišti nechat hodně sil.

A tým – přes poměrně vysoké prohry, byly zápasy herně celkem vyrovnané. Proti Svitavám jsme byly i místy fotbalovější, bohužel rozdíl mezi dát gól nebo ho dostat je v našem zakončení markantní. Určitě potěšil výkon Adama Černého, který už druhý turnaj dokazuje, že na bojovnosti a důrazu v obranné fázi se ohromně zlepšil a ostatní by se o něj mohli učit. Pochvalu zaslouží i Denča, která se snažila hrát konstruktivně a nebála se tvořit přečíslení. I to je recept a motivace pro ostatní.

B tým – dva rozdílné zápasy, kdy první byl vyrovnaný a druhý byl nad síly našeho týmu. V prvním zápase hráli kluci dobře a předvedli několik pěkných zakončení. Ve druhém zápase už jsme proti fotbalovějšímu družstvu tahali za kratší konec a moc jsme se v tomto zápase nedostávali do hry. I v těchto zápasech získáváme zkušenosti a určitě nás posouvají vpřed. Děkujeme za pomoc Štěpánovi Barvínkovi a Jakubovi Hodkovi, že se šli „prát“ se staršími dětmi. Hlavně v prvním zápase předvedli dobrý výkon Tomáš Musil a Emil Švec.

Sestava: Jáchym Bartoš, Tomáš Černoch, Denisa Menzelová, Jakub Petr, Filip Chládek, Adam Černý, Kristián Černý

Výsledky:

Žamberk A – Svitavy A   5:15 góly: 3x Černý A., Černoch T., Petr J.

Žamberk A – Polička A  3:9 góly: Petr J., Černoch T., Černý K.

 

Sestava: Daniel Kaška, Tomáš Musil, Fousek Jakub, Emil Švec,  Matouš Kalášek, Adam Maivald, Jakub Hodek, Štěpán Barvínek

Výsledky:

Žamberk B – Svitavy B   5:4 góly: Hodek, Kalášek, Musil, Maivald, Barvínek

Žamberk B – Polička B  1:16 góly: Musil T.

381