1.FC Žamberk | Turnaj bambiny – Žichlínek 9.10.2021
4100
single,single-post,postid-4100,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

14 Říj Turnaj bambiny – Žichlínek 9.10.2021

Na další turnaj tým Bambin zavítal v neděli 9.10.do Žichlínku. Našimi soupeři byli domácí Žichlínek, Letohrad a Rudoltice.

První zápas nás čekal se Žichlínkem. S tímto soupeřem jsme se utkali na prvním podzimním turnaji, kde jsme na něj jednoznačně nestačili. Tentokrát jsme sehráli velice vyrovnaný zápas, který skončil pro oba týmy zaslouženou remízou.

Následně nás čekal tým Letohradu, se kterým se potkáváme poměrně často, ale doposud byl pokaždé nad naše síly. Nyní se nám ho konečně podařilo porazit, ale musíme přiznat, že Letohrad měl složitou situaci, kdy musel celý turnaj z důvodu nemocí absolvovat pouze v pěti hráčích. V posledním zápase jsme bojovali o vítězství v celém turnaji. Bohužel, opět zcela vyrovnaný zápas jsme prohráli 0:1. I přes několik šancí se nám nepodařilo míč protlačit do brány a soupeři tak stačil k vítězství pouze 1 gól.

 

Sestava:

Natálka Blechová, Anežka Franková, Aleš Hájek, Matyáš Jäger, Vojtěch a David Pelikovský, Mikuláš Diblík, Šimon Franke, Tobias Táborský, Václav Leksa

 

Vysledky:

Žichlínek vs Žamberk 2:2, branky Aleš Hájek 2x

Žamberk vs Letohrad 5:0, branky Aleš Hájek 2x, Matyáš Jäger 2x, Natálka Blechová

Žamberk vs Rudoltice 0:1

337