1.FC Žamberk | Dvouciferná prohra na závěr podzimu
4121
single,single-post,postid-4121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

24 Říj Dvouciferná prohra na závěr podzimu

Přelouč – 1. FC Žamberk  10:0  (3:0)

Další vysoká prohra na závěr podzimní sezóny jen demonstrovala naši výkonnost v průběhu první části sezóny. Po devíti odehraných zápasech jsme bez bodového zisku a skóre 5:92…Bohužel k tomu musíme konstatovat, že naše výkony této bilanci plně odpovídají.

Samotný začátek zápasu se sice odehrával v režii domácích, ale bez výrazné gólové šance. Až přišla 19 min. a obrovská nedůslednost v naší defenzivě a dárek domácím – 1:0. O dvě minuty další zbytečná ztráta ve středu hřiště a laxnost před naší brankou – 2:0. V 27 min. napřáhl domácí hráč z dvaceti metrů a navýšil skóre na 3:0. V 35 min. jsme mohli snížit, když po přihrávce Matouše Nýdla měl 100% šanci Fanda Bartoš, ale ani z malého vápna nedokázal překonat brankáře. O dvě minuty později jsme předvedli záblesk fotbalové akce a po přihrávce Fandy Bartoše střílel nebezpečně Matouš Nýdl.

Tak jak je zvykem, začátek druhého poločasu nás pravidelně zastihne nepřipravené a připravíme se o jakoukoliv teoretickou šanci na dobrý výsledek. Že by změna? Ani omylem, 59 min. a na ukazateli skóre je stav 9:0 po brankách v 45., 47., 49., 55., 57. a 59 min! Všechny jako přes kopírák, obrovské chyby, nedůslednost spojená až s naivním bráněním. V 70 min. jsme mohli alespoň korigovat výsledek, to Jarda Masopust krásně předložil do vyložené šance Šímovi Foglovi, jeho střelu ale chytil domácí brankář. Hned vzápětí v 72 min. domácí zakulatili skóre posledním gólem zápasu – 10:0.

Tomáš Mihulka – Matěj Šípek, Kryštof Várady, Ondřej Hájek, Jan Lot (41. Adam Chejnovský) – František Bartoš (55. Daniel Křen), Samuel Fousek (41. Matěj Huška), Jaroslav Masopust, Lukáš Jirásek (50. Šimon Fogl), Aleš Fajfr (55. Adam Štěpán) – Matouš Nýdl

 

389