1.FC Žamberk | TURNAJ STARŠÍ PŘÍPRAVKY – L. BOHDANĚČ 6.11.2021
4177
single,single-post,postid-4177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

08 Lis TURNAJ STARŠÍ PŘÍPRAVKY – L. BOHDANĚČ 6.11.2021

Dnešní turnaj na umělé trávě proběhl za pěkného počasí v útulném areálu místního stadionu. Podzimní počasí nám připravilo poměrně velkou marodku. V týmu jsme měli tři na střídání, což bylo tak akorát.

V prvním zápase jsme se utkali s týmem Chocně. Podařilo se nám hned v úvodu soupeře zaskočit a ujmout se vedení na naší stranu. Bohužel to bylo to poslední, co jsme předvedli. Hned po vyrovnávací brance se nám hra zbořila jak domeček z karet a z následné standartní situace, při špatném obsazení hráčů nám soupeř po centru z rohu dal hlavou druhý gól. Ke konci zápasu jsme ještě obdrželi jednu branku a tím byl dovršen náš tradiční vstup v letošních turnajích.

Druhý zápas jsme zapnuli na větší obrátky, relativně slabšího soupeře nepustili do žádných vážnějších akcí a zápas si pohlídali. Řekl bych jen, že jsme mohli soupeři dát ještě klidně o 3 góly více, ale proti slabším soupeřům nejsme zatím schopni využít šancí, které nám soupeř daruje.

V třetím zápase jsme vyzvali domácí borce, celou dobu jsme byli lepší a zase se projevilo to, že se trápíme v koncovce. Bohužel soupeř i když nebyl lepší, nakonec zvítězil 1:0.

Čtvrtý zápas jsme nastoupili proti favorizovanému soupeři z Pardubic, který měl velmi kvalitní hráče a proto bylo těžké se proti němu prosadit. Poměrně dlouho jsme drželi se soupeřem krok, až dvěma slepenými góly rozhodli prostřední pasáž hry a zaslouženě zvítězili 4:1.

Poslední zápas jsme změřili síly s kvalitním soupeřem z Pardubiček, který na dálku sváděl souboj o celkového vítěze s Pardubicemi.

V tomto zápase kluci prokázali bojovnost, týmového ducha a sami sobě ukázali, že pokud budou bojovat všichni jako tým, tak se nemusíme bát žádného soupeře. Zápas byl podle mého soudu vyrovnaný se šancemi na obou stranách, ale nakonec se potvrdilo, kde nás tlačí pata a soupeř toho využil a šťastně zvítězil 1:0.

Závěrem bych chtěl kluky pochválit především za poslední dva zápasy s nejsilnějšími soupeři turnaje, proti kterým předvedli tu nejlepší hru za poslední dobu. Tím si dali ten nejlepší příslib do budoucna v tom, že se můžeme rovnat i lepším soupeřům než jsme sami. Chtěl bych tímto apelovat na samotné hráče a rodiče, aby zvážili četnost doposud absolvovaných tréninkových jednotek. Jednou týdně je žalostně málo k tomu, abychom se mohli dále posouvat.

Sestava: Dan Kaška, Marek Dostál, Kryštof Suchodol, Daniel Křen, Jakub Petr, Matouš Kalášek, Adam Maivald, Adam Černý, Kristián Černý

Výsledky:

Žamberk  – Choceň   1:3 góly:  Černý A.

Žamberk – Heřmanův Městec  3:0 góly. Černý K., Petr J., Dostál M.

Žamberk – L. Bohdaneč   0:1 

Žamberk – Pardubice  1:4 góly: Černý A.

Žamberk – Pardubičky 0:1

 

Výsledek turnaje:

1.    Pardubice

2.    Pardubičky

3.    Choceň

4.    L. Bohdaneč

5.    Žamberk

6.    Heřmanův Městec

355