1.FC Žamberk | Naši muži zahajují přípravu s novým realizačním týmem
4235
single,single-post,postid-4235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

15 Led Naši muži zahajují přípravu s novým realizačním týmem

V pátek 14. Ledna zahájili přípravu naši A a B muži společným sezením na hřišti. Hráčům byl představen nový realizační pod vedením Michala Pavelky, bývalým hráčem, nyní studujícím trenérskou licenci B. Jeho pravou rukou se stal Luděk Šedivý, rovněž bývalý hráč, přicházející od mládeže. Vedoucím mužstva se stal letitý “Žamberák” Jarda Stejskal.

Hráčům byl představen plán zimní přípravy, která začne prvním společným tréninkem v úterý 18.1.,  a též naše cíle pro jarní sezónu. Tou bude jednoznačně záchrana v soutěži, herní fotbalová tvář, provázanost s mládeží a také bychom rádi přilákali fanoušky fotbalu na naše zápasy, jejich podpora bude nejen na jaře důležitá !!! Do přípravy se rovněž zapojí pět našich dorostenců, kteří mají šanci si říct o své místo v kádru pro jarní sezónu.

Naše tréninky budou probíhat čistě v domácím prostředí a to :

Úterý od 18 hod v Tělocvičně Žirafa

Středa a Pátek od 17:30 na hřišti v Žamberku

Pro tréninky rovněž plánujeme využít UMT v Rychnově nad Kněžnou a na polovinu března plánujeme krátké víkendové soustředění v Žamberku.

Přípravu proložíme čtyřmi přátelskými zápasy v termínu :

5.2. Rychnov n. Kn. (UMT Rychnov)

19.2. Dobruška (UMT Dobruška)

6.3. České Heřmanice (UMT Ústí n.O.)

19.3. Letohrad (UMT Dobruška)

…no a o prvním dubnovém víkendu se rozběhne naše soutěž úvodním jarním zápase na hřišti Ústí nad Orlicí B

Hráčům i novému realizačnímu týmu přejeme úspěšnou zimní přípravu a spousty úspěchů v jarní sezóně 2022!!!

 

 

456