1.FC Žamberk | Vysoká prohra na úvod zimní přípravy
4264
single,single-post,postid-4264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

05 Úno Vysoká prohra na úvod zimní přípravy

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU – 1. FC ŽAMBERK     5:0 (2:0)

Branky domácích : 44., 45., 70., 83. a 90 min.

V prvním přípravném zápase zimní přípravy jsme se po třítýdenním tréninkovém cyklu představili na umělé trávě v Rychnově nad Kněžnou s domácím účastníkem Hradeckého přeboru.

Úvodní šanci zápasu jsme si vypracovali my, ale Kuba Stejskal hned ve 3. minutě trefil z voleje jen domácího brankáře. Poté byla hra v poli vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách.  Výjimkou byl náš doslova hororový závěr prvního poločasu, kdy jsme individuálními chybami domácím darovali dvoubrankové vedení, které navíc udalo ráz po zbytek zápasu – 2:0.

Druhý poločas bylo již mnohem více aktivity a šancí na domácích kopačkách, ale dvoubrankový rozdíl jsme drželi až do 70 min. Ve zmíněné minutě domácí povedenou střelou za hranicí vápna rozhodli o osudu zápasu – 3:0. Poté jsme začali kupit chybu za chybou a domácí nás v závěru potrestali ještě dalšími dvěma góly – 5:0. Za zmínku stojí naše jediná šance z 78 min., kdy hezkou přihrávkou nabídl Kubovi Molnárovi vyloženou šanci kapitán Jírů, ale jeho střela skončila nad brankou.

Nám nezbývá nic jiného než se ze zápasu poučit a koncentrovat se na další část přípravy. Jsme přece jen na začátku a alespoň víme, na jakých chybách máme v přípravě pracovat. Kaňkou zápasu je odstoupení Mikuláše Cvika a Pavla Hušky, ale snad to nebude nic vážného a kluci se brzy vrátí zpět do tréninkového procesu.

Sestava :

David Vítek – Jaroslav Jírů, Kuba Rudolecký (46. Kuba Táborský), Kuba Molnár, Jirka Trejtnar – Tomáš Kotyza, Kuba Stejskal, Pavel Huška (46. David Plundra), Patrik Hauptmann (46. Petr Chládek) – Mikuláš Cvik (20. Martin Tinka), Kuba Huška (80. Luboš Lesák)

377