1.FC Žamberk | Výsledky z turnajů našich nejmenších-BAMBINY
4270
single,single-post,postid-4270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

08 Úno Výsledky z turnajů našich nejmenších-BAMBINY

Dolní Dobrouč 5.12.2021
V neděli 5.12. jsme se zúčastnili prvního ze série turnajů konaných v hale v Dolní Dobrouči. Vzhledem k absencím několika týmů se turnaje nakonec zúčastnili kromě nás jen Česká Třebová a Ústí nad Orlicí. S každým z těchto týmů jsme sehráli 2 zápasy, v pauzách mezi zápasy jsme si navíc vyzkoušeli hru v systému 3+0 (tedy bez brankáře) mezi naším týmem, děti tedy byly celé dopoledne neustále v pohybu.
Turnaje se zúčastnili Natálka Blechová, Anežka Franková, Vašek Leksa, Adam Abdeen, Aleš Hájek, Maty, Jäger, Šimon Franke, Tobias TáborskýPodařilo se nám vyhrát všechny zápasy a na turnaji tak obsadit první místo.

Výsledky:

Žamberk – Ústí nad Orlicí    4:2
Branky: Václav Leksa 2x, Adam Abdeen, Anežka Franková,

Žamberk – Česká Třebová    1:0
Branka: Adam Abdeen

Žamberk – Ústí nad Orlicí   2:1
Branky: Aleš Hájek, Václav Leksa
Žamberk – Česká Třebová    2:0
Branky: Natálka Blechová, Aleš Hájek

Choceň 12.12.2021

Na další, již výrazně kvalitněji obsazený, turnaj jsme se vydali 12. prosince do Chocně. Našimi soupeři byli týmy Žichlínku, Sloupnice, Ústí nad Orlicí, Chocně a Vysokého Mýta.

Bohužel, jak se brzy ukázalo, tento turnaj nás nezastihl v nejlepší formě. Nedařilo se nám vůbec nic, předvedli jsme bojácný výkon, nedařilo se téměř nikomu a nebýt několika výborných zákroků v bráně Matyho Jägra, mohly zápasy skončit i větším rozdílem. Byl to náš první turnaj ve větší hale a možná i to se podepsalo na nervózním výkonu. S pouhými dvěma vstřelenými brankami během pěti zápasů jsme nemohli dopadnout jinak než na posledním místě. Pozitivním momentem bylo nicméně utkání s celkovým vítězem turnaje Ústím nad Orlicí, se kterým jsme dlouho hráli naprosto vyrovnaný zápas, který jsme si pokazili až sérií vlastních chyb na konci zápasu.

Nicméně i za šesté místo jsme obdrželi krásný pohár a další odměny, takže děti rychle zapomněli na předvedenou hru a odjížděli nadšené 🙂.

Sestava: Anežka Franková, Adam Abdeen, Aleš Hájek, Václav Leksa, Vojtěch a David Pelikovský, Ryan Scott, Tobias Táborský, Šimon Franke

Výsledky:

Žamberk – Žichlínek   0:3

Žamberk – Sloupnice   2:4
Branky: Adam Abdeen, Václav Leksa

Žamberk – Ústí nad Orlicí   0:5

Žamberk – Choceň  0:7

Žamberk – Vysoké Mýto   0:2

 

Dolní Dobrouč 8.1.2022

8.1. jsme zajížděli k dalšímu turnaji do Dolní Dobrouče, kde jsme se tentokrát utkali s týmy Letohradu, Žichlínku a Lanškrounu. Turnaj se hrál paralelně na 2 hřištích stylem 4+1 a 3+0.

Tento turnaj nám, na rozdíl od předchozího, vyšel podle představ a ukázali jsme, že máme šikovné hráče a umíme střílet i branky. Vůbec poprvé se nám zde podařilo porazit tým Letohradu a Žichlínku, se kterými jsme na trávě měli vždy potíže a zápasy končili naší porážkou. Po velmi dobrých výsledcích jsme na turnaji obsadili první místo.

Sestava: Matyáš Jäger, Adam Abdeen, Natálka Blechová, Anežka Franková, Šimon Franke, Miky Diblík, Aleš Hájek, Václav Leksa, Oliver Mlynář

Výsledky:

Hřiště 4+1

Žamberk – Lanškroun   1:1
Branka Matyáš Jäger

Žamberk – Letohrad   2:1
Branky: Šimon Franke, Aleš Hájek

Žamberk – Žichlínek   1:1
Branka: Adam Abdeen

Hřiště 3+0

Žamberk – Lanškroun   8:6
Branky: Natálka Blechová 2x, Anežka Franková, Adam Addeen, Matyáš Jäger, Aleš Hájek 2x, Václav Leksa
Žamberk – Letohrad   10:1
Branky: Natálka Blechová 4x, Matyáš Jäger 4x, Aleš Hájek 2x

Žamberk – Žichlínek   4:3
Branky: Anežka Franková, Matyáš Jäger, Aleš Hájek, Václav Leksa

 

Dolní Dobrouč 5.2.2022

V sobotu 5.2. jsme se opět vypravili do prozatím vždy vítězné Dolní Dobrouče. Využili jsme možnosti postavit 2 týmy, takže se tentokrát mohli na hřišti ukázat opravdu všechny děti. Pro některé to byla úplná premiéra a vzhledem k jejich věku jsme neměli úplně velká očekávání. Nicméně zkušenější děti, které jsme postavili do našeho B týmu dokázali tuto nevýhodu nahradit a sehráli vyrovnaná utkání i proti kvalitním soupeřům. V posledním zápase navíc náš „B“ tým málem připravil o vítězství v turnaji „A“ tým, když A tým udržel pouze hubenou výhru 1:0 a až do konce se bál o vítězství. Nakonec si však Žamberk i do třetice odvezl z Dolní Dobrouče první místo v turnaji.Sestavy:

„A“ tým: Matyáš Jäger, Natálka Blechová, Anežka Franková, Elen Kailová, Adam Abdeen, David Pelikovský, Mikuláš Diblík

Výsledky:

Žamberk – Česká Třebová   6:4

Žamberk – Letohrad   2:0

Žamberk – Žichlínek   6:6

Žamberk – Lanškroun   2:1

Žamberk – Česká Třebová   6:4

Žamberk „A“ – Žamberk „B“   1:0

„B“ tým: Vojtěch Pelikovský, Tobias Táborský, Václav Leksa, Šimon Franke, Eduard Kaplan, Oliver Mlynář, Jan Bert Mencák, Jiří Keprta

Výsledky:

Žamberk – Letohrad   0:10

Žamberk – Žichlínek   1:5

Žamberk – Lanškroun   5:4

Žamberk –  Česká Třebová   2:0

Žamberk „B“ – Žamberk „A“   0:1

356