1.FC Žamberk | Starší přípravka – mistrovský turnaj Choceň
5020
single,single-post,postid-5020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

10 Dub Starší přípravka – mistrovský turnaj Choceň

Ačkoliv počasí nebylo úplně jarní, zahájili jsme jarní část mistrovské soutěže. Tentokrát jsme zavítali do Chocně, kde nás na umělé trávě čekaly týmy z Chocně a Hlinska. Bohužel se nám nevyhnuly omluvenky některých dětí, takže náš úzký kádr museli doplnit kluci z mladší přípravky. Nemůžeme tady mluvit o nějakém oslabení, protože naše mladší přípravka má svoji kvalitu, o čemž se přesvědčili kluci při vzájemném zápase v posledním tréninku.

1 .FC Žamberk „A“ – FC Hlinsko „A“ 2:8
střelci: Adam Černý, Kristián Černý

Po našem vedoucím gólu nic nenapovídalo, že budeme hrát „druhé housle“. Bohužel jsme obrazně opustili hřiště, nebojovali, nehlídali si hráče a kupili chybu za chybou. Na hřišti nebyl nikdo, kdo by svým výkonem tým zvedl a ukázal svojí bojovností cestu k obratu. S tímto výkonem bychom nebyli pro žádný tým těžká překážka.

1 .FC Žamberk „B“ – FC Hlinsko „B“ 4:5
střelci: 3x Filip Brdíček, Daniel Křen
Náš druhý tým starší přípravky složený převážně z mladších kluků podal proti Hlinsku sympatický výkon.
Bohužel se nám úplně nepovedl začátek a rychle jsme inkasovali tři góly. Hru jsme ale vyrovnali a soupeře dokonce chvílemi přehráli. Zápas se nám povedl zdramatizovat a za stavu 4:5 jsme soupeře dostali pod tlak, ale vyrovnávací branku se nám bohužel vstřelit nepovedlo.
1.FC Žamberk „A“ – FK Spartak Choceň „A“ 5:4
střelci: Marek Dostál, Tomáš Černoch, Černý Adam, Suchodol Kryštof, Kristián Černý
Druhý zápas byl vyrovnaný a hned v úvodu jsme šli do vedení. Bohužel pak chybnou rozehrou Dana Kašky, který jinak předvedl spousty krásných zákroků, soupeř srovnal. Hra se přelévala a šance byly na obou stranách. Soupeř byl v zakončení lepší a poločas vyhrál 3:4. Druhý poločas přinesl naše zlepšení hry a důslednější bránění, což završil krásnou střelou Kryštof Suchodol. V závěrečném čase, kdy jsme se museli bránit několika rohům a přáli si remízu, povedl se nám rychlý break a zápas rozhodli v náš prospěch. V tomto zápase jsme se snad trochu zvedli, přesto pokud nezlepšíme svůj důraz a bojovnost, všechna vítězství se budou rodit těžko.
1.FC Žamberk „B“ – FK Spartak Choceň „B“ 5:13
střelci: 2x Adam Maivald, 2x Filip Brdíček, Matouš Kalášek
Prvních 15 minut druhého zápasu proti dobře hrající Chocni se našim klukům velice povedl a chvíli jsme dokonce vedli 2:1.Kluci za tento úsek zápasu zaslouží pochvalu!
V druhé půli se nám herně, už tolik nedařilo a dobře hrající soupeř nás jasně přehrál.

 

290