1.FC Žamberk | Krajský přebor mladší přípravky – 10.4.2022 Choceň
5024
single,single-post,postid-5024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

11 Dub Krajský přebor mladší přípravky – 10.4.2022 Choceň

Pro první jarní kolo krajského přeboru přípravek nám organizátor soutěže přidělil turnaj v Chocni. Díky počasí se odehrál na umělé trávě. Vlivem několika omluvenek dětí ze starší přípravky jsme tentokrát posunuly do této věkové kategorie hned pět hráčů a další tři „opory“ nám vlivem nemoci, zranění nebo jiné činnosti chyběly. Musíme však konstatovat, že děti nastalou situaci zvládly se ctí. Hlavně v „modrém“ týmu jsme byli mile překvapeni jak se kluci chopili zodpovědnosti za obraz hry, když obvyklí „tahouni“ hráli ve žlutém týmu.

 

Výsledky žlutého týmu:

1.FC Žamberk vs FC Hlinsko  5:8

střelci: 4x jaroslav Kovanda, Jakub Hodek

 

Zápas ve kterém jsme ukázali pár hezkých akcí se zakončením do prázdné brány. Hlavně začátek druhého poločasu nám vyšel a rychle jsme snížili z 2:5 na 4:5. Soupeř hrál důrazně a postupem času hlavně kluci z útoku přestali podstupovat tyto souboje, ze kterých „utíkali“ a nechali raději míč soupeři. Dostali jsme možná polovinu gólů po překopnutí hřiště brankářem soupeře a naší chybě v rozehrávce. Na tom ještě zamakáme!😉

 

1.FC Žamberk vs FK Spartak Choceň 13:3

střelci: 4x Jaroslav Kovanda, 4x Jakub Gažák., 3x Jakub Hodek., Samuel Skucius, Nikolas Šroler

 

V tomto zápase nám soupeř dal daleko víc času a nebyl tak důrazný v osobních soubojích čehož jsme dokázali využít. Najednou začali dávat branky i útočníci, kteří mají s důrazem v osobních soubojích problémy.
Celkově musím kluky pochválit, protože se daleko častějinež bývalo obvyklé snaží o kombinační fotbal a nebojí se jít ani do kličky.
Výsledky modrého týmu:
1. FC Žamberk vs FC Hlinsko 13:4
střelci: 3x Matyáš Fogl , 2x Eliáš Plundra , 3x Matěj Musil ,  4x Tomáš Koudelka , Matouš Šrefl.
1.FC Žamberk vs FK Spartak Choceň 12:7
střelci: 6x Matyáš Fogl , 3x Matouš Šrefl , 3x  Eliáš Plundra.
Velmi povedené první kolo krajského přeboru. Kluci za své nasazení a kolektivní výkon, zaslouží velkou pochvalu. Předvedli pěkné akce a zhodnotili svou práci na trénincích. Určitě je pořád co zlepšovat, ale radost ze hry byla inspirativní. Velmi dobře se začlenily dvě nové posily, bratři Matěj a Lukáš Musilovi.

 

319