1.FC Žamberk | Krajský přebor starší přípravky – 24.4.2022 Žamberk
5052
single,single-post,postid-5052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

24 Dub Krajský přebor starší přípravky – 24.4.2022 Žamberk

Přes nepříznivou předpověď jsme domácí turnaj zvládli bez deště. Předně musíme pochválit všechny za účast, protože se nikdo neomluvil a vystačili jsme si pouze z dvěma hráči mladší přípravky. A tým posílil a to doslova Dominik Šroler a do B týmu se šel rvát Jarda Kovanda.

Výsledky:

Žamberk „A“ – Polička „A“    6:5    góly: 4x Černý K., 2x Dostál M.

Každý chvilku tahal pilku. Vyrovnaný zápas, kdy jsme se dvakrát dostali do dvoubrankového manka, ale vždy jsme se dotáhli a nakonec 30 sekund před koncem rozhodli.

Žamberk „A“ – Česká Třebová „A“   2:16  góly: Černý A., Dostál M.

Proti týmu, který je špičkou soutěže a jeho hráči mají odehrané zápasy i za týmy Dukly Praha a Sparta Praha, jsme chtěli po našich hráčích zvýšenou bojovnost. Za první poločas musíme celý tým pochválit, protože bojovností a snahou jsme soupeři neumožňovali jeho dominantní hru a po 25 minutách jsme drželi pro nás cenný výsledek 1:4. Na předvedený výkon už jsme nedokázali navázat druhou půlku, už nám scházela lehkost a soupeř nám svoji kombinační hrou a důrazem dával fotbalovou školu. Celý tým musí uznat sílu soupeře a přijmout tuto vysokou porážku s kvalitním týmem.

Žamberk „B“ – Polička „B“    1:12   góly: Kalášek M.

Žamberk „B“ – Česká Třebová „B“4:9  góly:2x Musil T., Maivald, Švec

Začátek snů a vedení 2:0 jsme dlouho neudrželi a soupeř nás začal přehrávat. V obou zápasech jsme zaostávali v pohybu a nasazení. Trenér chválí Kryštofa Suchodola a Filipa Chládka.

272