1.FC Žamberk | Domácí výhra proti Lichkovu
5064
single,single-post,postid-5064,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

25 Dub Domácí výhra proti Lichkovu

FC Žamberk – TJ Tatran Lichkov 3:1 (1:0)

 

Branky: 15. Chládek Petr, 76. a 85. Táborský Jakub – 82. Záleský Egon

 

Žamberk:

Vanický Jakub –

Vencl Petr (77. Veselý Ondřej), Kašpar Jiří, Kos Libor, Hernych Tomáš –

Plundra David (62. Kudlačík Jakub), Krejsa Oldřich (73. Ulrych Jakub), Táborský Jakub, Derka David (86. Kos Robin) –

Huška Pavel, Chládek Petr (85. Lesák Lubomír)

 

Lichkov:

Nosek Václav – Kreusel Michal, Konopka Matouš, Bednář Vladimír, Štěpánek Václav, Doleček Dominik (46. Bula Vladimír), Plodek František, Milota Přemysl, Macek Adam, Bula Vladimír (56. Chaloupecký Adam), Gerža Michal (46. Záleský Egon)

 

Žamberk měl od úvodu zápasu výraznou herní převahu a držel více míč na svých kopačkách. Z tlaku dokázali vybojovat i několik brankových příležitostí, bohužel však nepřesnosti ve finální fázi nebo v koncovce bránili změně skóre. Výjimkou byla 15. minuta, kdy se po centru prosadil Chládek a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

V obdobném duchu pokračovala i druhá půle. Žamberk kontroloval hru a snažil se o navýšení svého náskoku. To se podařil v 76. minutě, kdy se po standartní situaci prosadil Kuba Táborský. Hosté však ještě zabojovali a 8. minut před koncem po standartní situaci snížili na 2:1. Drama však nepřipustil Kuba Táborský a v 85. minutě svoji druhou gólovou hlavičkou uzavřel skóre na 3:1.

 

364