1.FC Žamberk | Bambiny-přípravné zápasy a mistrovský turnaj
5076
single,single-post,postid-5076,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

01 Kvě Bambiny-přípravné zápasy a mistrovský turnaj

Halový turnaj Chrudim 26.2.2022

26. února jsme s týmem nejmenších dětí vyrazili na kvalitně obsazený turnaj do Chrudimi. Vzhledem k trouchu komplikované organizaci jsme do poslední chvíle nevěděli, s kým se na turnaji utkáme.

Nakonec nás čekalo celkem 6 soupeřů: Vysoké Mýto, Choceň, Pardubičky, Hradec Králové, Čáslav a Žďár nad Sázavou.

Pro tento turnaj nás posílil Nikolas Šroler a jeho přítomnost na hřišti byla hodně znát.

Na turnaji jsme ostudu neudělali, kromě zápasu s Chocní, který nám vůbec nevyšel, jsme většinou hráli vyrovnaná utkání. Se suverénním vítězem turnaje Hradcem Králové jsme prohráli 0:2, kdy jsme dlouho odolávali a soupeři pomohl i náš nešťastný vlastní gól. U některých hráčů nám místy chybělo větší nasazení a koncentrovanost na hřišti. Pokud toto zlepšíme, mohli bychom pomýšlet ještě na lepší výsledky. Na turnaji jsme obsadili 5. místo.

Sestava: Nikolas Šroler, Anežka Franková, Šimon Franke, Aleš Hájek, Matyáš Jäger, Vojta a David Pelikovský, Tobias Táborský.

Výsledky:

Žamberk – Vysoké Mýto 3:1, branky: Nikolas Šroler, Aleš Hájek, David Pelikovský

Žamberk – Choceň 0:5

Žamberk – Pardubičky 1:3, branka: Nikolas Šroler

Žamberk – Hadec Králové 0:2

Žamberk – Čáslav 0:0

Žamberk – Žďár nad Sázavou 2:0, branky: Nikolas Šroler, Aleš Hájek

 

Halový turnaj Dolní Dobrouč 19.3. 2022

Na poslední halový turnaj v této zimní sezóně jsme se vydali do Dolní Dobrouče, kde se nám dosud vždy dařilo a pokaždé jsme obsadili 1. místo. Věřili jsme ve stejný úspěch i tentokrát. Bohužel, nyní jsme nestačili na tým České Třebové, se kterým jsme se utkali v rámci tohoto turnaje dokonce dvakrát, pokaždé jsme však odešli poraženi. Zápasy to byly vyrovnané, ale nás trápila schopnost prosadit se před brankou soupeře, moc šancí jsme si nevytvořili a soupeř nás vždy dovedl potrestat.

Přesto jsme na turnaji předvedli dobré výkony, s ostatními soupeři jsme si poradili mnohem lépe a na turnaji tak obsadili 2. místo.

Žamberk – Lanškroun 7:3, branky: Natálka Blechová 4x, Vojta Pelikovský 2x, Aleš Hájek

Žamberk – Žichlínek 0:0

Žamberk – Ústí nad Orlicí 8:4, branky: David Pelikovský 2x, Aleš Hájek 2x, Vašek Leksa 2x, Anežka Franková, Natálka Blechová, Matyáš Jäger

Žamberk – Česká Třebová 0:2

Žamberk – Žichlínek 7:5, branky: Natálka Blechová 3x, David Pelikovský 2x, Anežka Franková, Matyáš Jäger

Žamberk – Česká Třebová 0:2

 

Mistrovský turnaj České Heřmanice 23.4.2022

 V neděli 23.4. jsme zahájili jarní část sezóny prvním turnajem na venkovním hřišti v Českých Heřmanicích. Našimi soupeři byly Vysoké Mýto A, Žichlínek (se kterým se potkáváme velice často a vždy se jedná o velmi vyrovnané zápasy) a České Heřmanice.

Na úvod jsme se střetli s týmem Žichlínku, od začátku jsme doháněli pro nás nepříznivé skóre a přestože jsme měli šanci na vítězství, nakonec jsme i díky jedné brance soupeře z penalty prohráli 3:5.

Ve druhém zápase nás čekali domácí České Heřmanice, v tomto zápase moc pěkných akcí k vidění nebylo, nakonec jsme byli rádi za remízový výsledek 2:2, který chvíli před koncem zachránila svým gólem Natálka Blechová.

Poslední zápas s Vysokým Mýtem, celkovým vítězem turnaje, jsme výsledkově nezvládli. Soupeř měl ve svém týmu jednoho talentovaného hráče, se kterým jsme si nevěděli rady a sám několika góly zápas rozhodl.

Díky lepšímu skóre jsme nakonec obsadili 3. místo před Českými Heřmanicemi.

Žamberk – Žichlínek 3:5, branky: Natálka Blechová 2x, Šimon Franke

Žamberk – České Heřmanice 2:2, branky: Vojta Pelikovský, Natálka Blechová

Žamberk – Vysoké Mýto 3:9, branky: Tobias Táborský 2x, Vojta Pelikovský

 

300