1.FC Žamberk | Bambiny – 8.5.2022 Česká Třebová
5144
single,single-post,postid-5144,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

09 Kvě Bambiny – 8.5.2022 Česká Třebová

Další ze série turnajů čekal naše 2 týmy věkové kategorie Bambiny v České Třebové. Utkali jsme se s domácími týmy Česká Třebová „A“ a „B“.

Bohužel se nám již tak velká marodka z minulého týdne ještě rozšířila, k tomu se přidali další absence starších dětí a ještě v sobotu večer nebylo jisté, kdo na turnaj vůbec odjede. Nakonec jsme byli moc rádi za pomoc Nikyho Šrolera, který dal přednost týmu Bambin před turnajem mladších přípravek. I tak jsme však na turnaj odjížděli s minimálním počtem dětí, každý tým měl k dispozici pouze jednoho hráče na střídání.
Turnaj rozhodlo již první velice vyrovnané utkání obou „A“ týmů. Naši hráči toto dramatické utkání zvládli nejtěsnějším rozdílem, především díky čtyřem trefám Nikyho Šrolera a spolehlivému výkonu Vaška Leksy, který v brance zastoupil chybějícího Matyho Jägera. S „B“ týmem České Třebové si pak náš první tým již bezpečně poradil, přestože se Niky v tomto zápase postavil do branky. Důvod k oslavě měla v tomto zápase především Vaneska Dostálková, která vstřelila svůj vůbec první gól v mistrovském zápase.
Náš „B“ tým to měl z důvodu absencí hodně složité. Museli jsme v něm spoléhat především na dva hráče Davida Pelikovského a Šimona Frankeho, doplněné o ty nejmladší děti bez velkých zkušeností. První zápas proti České Třebové „B“ děti zvládli obstojně. V poločase jsme zaslouženě drželi vedení 5:3. Bohužel druhý poločas nám již tolik nevyšel a nakonec jsme museli soupeři pogratulovat k vítězství. V dalších zápasech už se kumulovala únava, Šimon po nemoci již týmu nebyl schopný tolik pomoci a sám David na tým České Třebové „A“ nestačil. Ostatní děti bohužel ještě kvalitou na soupeře nestačili a výsledkem byla vysoká porážka.
Ve vzájemném zápase našich týmů jsme hráče částečně promíchali, aby výsledek nebyl zcela jednoznačný. Výsledkově však přesto potvrdil lepší formu „A“ tým, který tak obsadil na turnaji první místo, náš „B“ tým skončil na místě čtvrtém.
Musíme ocenit nasazení všech dětí, některé odehráli ve velkém vedru prakticky plnou porci 90 minut, za což zaslouží velké uznání.
Výsledky „A“ tým:
Sestava: Nikolas Šroler, Anežka Franková, Vojta Pelikovský, Vašek Leksa, Víťa Šeliga, Vaneska Dostálková.
Žamberk „A“ – Česká Třebová „A“ 4:3, branky: Nikolas Šroler 4x
Žamberk „A“ – Česká Třebová „B“ 5:1, branky: Vašek Leksa 2x, Vaneska Dostálková, Anežka Franková, Nikolas Šroler
Žamberk „A“ – Žamberk „B“ 11:2, branky: Nikolas Šroler 7x, Vašek Leksa 3x, Anežka Franková
Výsledky „B“ tým:
Sestava: Elenka Kailová, David Pelikovský, Šimon Franke, Eda Kaplan, Jiřík Keprta, Bertík Mencák
Žamberk „B“ – Česká Třebová „B“ 6:10, branky: David Pelikovský 3x, Šimon Franke 3x
Žamberk „B“ – Česká Třebová „A“ 2:20, branky: David Pelikovský 2x
Žamberk „B“ – Žamberk „A“ 2:11, branky: David Pelikovský, Vojta Pelikovský
315