1.FC Žamberk | Krajský přebor starší přípravky – 8.5.2022 Žamberk
5147
single,single-post,postid-5147,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

09 Kvě Krajský přebor starší přípravky – 8.5.2022 Žamberk

Za slunečného počasí jsme organizovali další kolo krajského přeboru, kde našimi soupeři byly týmy Moravské Třebové a Letohradu.
Sestava A týmu: Daniel Kaška/Tomáš Černoch, Denisa Menzelová, Dominik Šroler, Marek Dostál, Jakub Petr, Kristián Černý, Filip Brdíček, Oliver Konečný, Adam Černý
1.FC Žamberk : SKP Moravská Třebová 15:4
střelci: 6x Kristián Černý, 3x Filip Brdíček, 2x Oliver Konečný, 2x Adam Černý, Jakub Petr, Marek Dostál
Zápas, který jsme měli plně pod kontrolou a spoustu šancí jsme nevyužili. Nutno podotknout, že soupeř neměl děti na střídání a tempo zápasu tomu odpovídalo. Věděli jsme, že pokud nepřidáme pod kotel, šance na dobrý výsledek s Letohradem nebude velká.
1.FC Žamberk : FK Letohrad 4:9
střelci: 2x Kristián Černý, Filip Brdíček, Jakub Petr
Úvod zápasu jsme vůbec nezachytili a brzo jsme prohrávali 2:0, vypadalo to na ztracený zápas. Kontaktním gólem jsme se vrátili do hry a brzy i vyrovnali. Měli jsme i šance na vedení, ale naopak jsme těsně před koncem poločasu obdrželi gól my. Relativně zvládnutý první poločas jsme nástupem do druhé půlky úplně zničili. Nasazení, podpora útoku, bojovnost, tady všude jsme zaostávali za soupeřem a zaslouženě začal soupeř odskakovat ve skóre. Náš chvilkový záblesk procitnutí nám dovolil pouze snížit a soused z Letohradu si zaslouženě odvezl 3 body. V tomto zápase musíme pochválit Tomáše Černocha, který na tomto turnaji ukázal, že umí nejenom góly střílet, ale i chytat. Naše mladé pušky musíme také pochválit. Bohužel dnes neměli den ti nejstarší, kteří mají tým táhnout a kupili chybu za chybou. Musíme dát hlavu vzhůru, trochu si to vyříkat na tréninku a zabrat v dalších zápasech.
Sestava B týmu: Jáchym Bartoš/Daniel Kaška, Emil Švec, Štěpán Barvínek, Filip Chládek, Matěj Musil, Adam Maivald, Ivan Nehria, Tomáš Černoch (první zápas)
1.FC Žamberk : SKP Moravská Třebová 21:0
střelci: 9x Tomáš Černoch, 5x Adam Maivald, 4x Ivan Nehria, 2x Štěpán Barvínek, Matěj Musil
Zápas, ve kterém kluci jednoznačně dominovali. Od začátku zápasu si vytvářeli jednu příležitost za druhou a tak se čekalo na jakém čísle se nakonec zastaví množství vstřelených branek. Navíc kluci pozorně bránili a soupeře nepustili ani k jedné přímé střele na naší bránu.
1.FC Žamberk : FK Letohrad 8:9
střelci: 4x Adam Maivald, 2x Jáchym Bartoš, Ivan Nehria, Emil Švec
Nejlepší střelec týmu ze zápasu s Moravskou Třebovou Tomáš Černoch odešel do branky bílého týmu a tak bylo na ostatních dětech, aby ho nahradily. Začátek nás nezastihnul v dobré koncentraci a nasazení do zápasu. Velice rychle jsme prohrávali 3:0, ale kluci zápas „nezabalili a z derby udělali nakonec velice napínavou podívanou, ve které jsme se do posledních vteřin snažili alespoň vyrovnat.
Přikládáme pár fotek, za které děkujeme Janě Štefkové.
IMG_7324 A B A2 B2
433