1.FC Žamberk | KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍ PŘÍPRAVKY – ŽAMBERK 22. 5. 2022
5218
single,single-post,postid-5218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

24 Kvě KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍ PŘÍPRAVKY – ŽAMBERK 22. 5. 2022

V neděli dne 22. 5. 2022 v rámci dalšího kola Krajského přeboru mladší přípravky  k nám na hřiště v Žamberku zavítali tři kvalitní soupeři a to FK Pardubice, MFK Chrudim a TJ Svitavy.

Žlutý tým:

Hned v prvním zápase proti TJ Svitavy naši kluci ve žlutém týmu ukázali, že se v současné době nachází v dobré herní pohodě a s přehledem zvítězili. Druhý zápas proti FK Pardubice se nesl ve stejném duchu, jen kluci neproměňovali vyložené šance. I tak po konečném hvizdu rozhodčího opět slavili vítězství. Ve třetím zápase nás čekal věčný rival MFK Chrudim, kdy s tímto týmem vždy hrajeme vyrovnané zápasy a o tom svědčí i konečný výsledek. Kluci ukázali velkou bojovnost a kolektivní hru, za což si zaslouží pochvalu. Na soupisce žlutého týmu se objevil i Samuel Skucius (ročník 2014), který svými posledními herními výkony ukazuje, že pro tým je platným hráčem a především velkým bojovníkem.

 Výsledky:

 1. FC Žamberk vs TJ Svitavy    18 : 1

střelci:  5 x Oliver Konečný, 4 x Filip Brdíček, 3 x Matěj Hrdina, 3 x Jakub Hodek,  2 x Jakub Vrba, 1 x Samuel Skucius

1. FC Žamberk vs FK Pardubice    7 : 2

střelci:  3 x Filip Brdíček,  3 x Jakub Hodek, 1 x Matěj Hrdina

1. FC Žamberk vs MFK Chrudim    4 : 4

střelci:  3 x Jakub Hodek, Filip Brdíček

Modrý tým:

První zápas proti TJ Svitavy odšpuntoval hned v desáté vteřině úvodním gólem Eliáš Plundra. V zápase proti týmu tvořenému z dětí ročníku 2014 a 2015 jsme měli možnost ukázat naši „fotbalovost“ což se nám dařilo se střídavou úspěšností a do statistik úspěšných střelců se tak měly šanci zapsat i děti, které proti rychlejším a důraznějším soupeřům své šance většinou prováhají. V dalších dvou zápasech jsme narazili na fotbalovou kvalitu soupeřů. Byli jsme trestáni za každý nedůraz a nesoustředěnost. Věříme však, že se děti z těchto zápasů poučí a v příštích zápasech budem zase o něco konkurenceschopnější. Zapracovat musíme kromě fotbalových dovedností i na soustředěnosti po celý zápas. U některých dětí se nám stává, že jsou sice tělem na hřišti ale myšlenkami létají někde v oblacích.

 Výsledky:

 1. FC Žamberk vs TJ Svitavy    9 : 2

střelci:  3 x Eliáš Plundra, 3 x Matyáš Fogl, David Kalous, Tomáš Dostál, Nikolas Šroler

1. FC Žamberk vs FK Pardubice    1 : 12

střelci:  Eliáš Plundra

1. FC Žamberk vs MFK Chrudim    4 : 12

střelci:  2 x Eliáš Plundra, David Kalous, Nikolas Šroler

275