1.FC Žamberk | Žáci – Česká Třebová/Žamberk 29.7.2022
5365
single,single-post,postid-5365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

30 Čec Žáci – Česká Třebová/Žamberk 29.7.2022

Na pozvání klubu České Třebové jsme přijeli k přátelskému zápasu do Dolní Čermné, kde náš soupeř týden pilně trénuje na fotbalovém soustředění. Z důvodu dovolených jsme se soupeřem domluvili na doplnění týmu i pár dětmi ze starších žáků, čehož využili oba týmy.

Česká Třebová – Žamberk 4:3 (3:2)
góly: František Bartoš, Šimon Fogl a Kristián Černý

Hned od začátku byla znát větší rozehranost soupeře a byla patrná převaha v dovednostech jeden na jednoho. Soupeř měl ve svém týmu dva až tři rozdílové hráče, kteří dokázali vytvářet přečíslení a přetěžovat naši obranu. Tyto situace dokázal soupeř hned na začátku zápasu dvakrát využít a dostal se do dvougólového vedení. Po obdržených gólech se náš tým trochu zvedl a Jarda Černý se dvakrát sám řítil na gólmana, bohužel bez úspěchu. Na druhé straně soupeř pěknou akcí zvýšil na rozdíl třech gólů.
Netrvalo dlouho a Tomáš Mihulka vysunul kolmým pasem za obranu Fandu Bartoše a ten ukázal, jak se v „face to face“ s brankářem zachovat. Během chvíle pěknou akci zakončil gólem Šíma Fogl a dostali jsme se zpět do zápasu.

Druhý poločas byl už vyrovnanější v poli a šance se střídaly na obou stranách. V polovině druhého poločasu jsme se dočkali vyrovnání zásluhou Kristiána Černého, který proměnil samostatný únik. Když už vypadalo, že se rozejdeme nerozhodně, dopustili jsme se faulu ve vápně a soupeř pokutový kop využil.

Zápas byl pro nás skvělou tréninkovou jednotkou a postupných zahájením letní přípravy, která bude od našeho fotbalového kempu nabírat na intensitě. Věříme v brzké zapojení všech dětí do tréninkového procesu a uděláme vše proto, abychom se posunuli v herní kvalitě nahoru a v novém složení se co nejvíce sehráli.

Sestava: František Bartoš, Tomáš Mihulka, Denisa Menzelová, Jan Lot, Jakub Petr, Kristián Černý, Kryštof Várady, Šimon Fogl, Jaroslav Černý, Adam Černý, Ondra Hájek, Matěj Šípek, Ivan Nehria, Matěj Krejsa

310