1.FC Žamberk | Poslední dva přípravné zápasy našeho A mužstva před novou sezónou
5832
single,single-post,postid-5832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

08 Srp Poslední dva přípravné zápasy našeho A mužstva před novou sezónou

Naše A mužstvo sehrálo poslední dva přípravné zápasy s Kostelcem nad Orlický (Hradecký krajský přebor) a rezervou Letohradu (I.A třída). Tuto neděli 14.8. zahajujeme sezónu na venkovním hřišti rezervy Moravské Třebové.

FC KOSTELEC NAD ORLICÍ – 1. FC ŽAMBERK 3:2 (1:0)

60. Pavel Huška, 80. Lukáš Franke

S dalším účastníkem KP jsme sehráli kvalitní vyrovnané utkání hraném ve slušném tempu. Soupeř nám opět udělil lekci z produktivity a proto nakonec i zaslouženě zvítězil.

David Vítek – Jarda Jírů (David Plundra), Kuba Rudolecký, Kuba Molnár, Dan Janata – Filip Bratoš, Lukáš Franke, Pavel Huška, Kuba Huška (Patrik Hauptmann) – Ondra Lang (Kuba Ulrych), Petr Chládek (Mikuláš Cvik)

Střely na branku 6:9, mimo branku 5:6, rohy 2:3, fauly 10:10

1. FC ŽAMBERK – FK LETOHRAD B 1:2 (1:0)

7. Mikuláš Cvik

Do utkaní hraném na rezervním hřišti v Žamberku jsme vstoupili aktivně a zaslouženě se ujali vedení. Nedokázali jsme však proměnit své šance a tak nás soupeř po změně stran potrestal a otočil skóre. Je třeba se ze zápasu poučit a vítězně zvládnout mistrovské utkání v Moravské Třebové.

David Vítek – Dan Janata (Patrik Hauptmann), Kuba Stejskal, Kuba Molnár, Ondra Veselý – Kuba Huška (David Plundra), Kuba Rudolecký, Lukáš Franke, Pavel Huška, David Derka (Kuba Kudlačík) – Mikuláš Cvik (Ondra Lang)

Střely na branku 6:6, mimo branku 5:8, rohy 9:2, fauly 6:7

271