1.FC Žamberk | Fotbalový kemp – 2.-3. den
5854
single,single-post,postid-5854,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

10 Srp Fotbalový kemp – 2.-3. den

Oba dny proběhly dle plánu a vše zatím zvládáme. Počasí je na léto příjemné, žádné úmorné vedra a na koupaliště je to taky fajn teplota.

V úterý  jsme odstartovali kempovou hrou „Formule“. Jezdci se činili a trenéři v boxech se museli ohánět, aby své závodníky nezdržovali. Hned po hře na nás už čekali se svým tréninkem „Létající trenéři“, kteří vždy přijedou skvěle připraveni.

Po koupališti jsme zahájili kempový kvíz, který prohřeje mozkové závity všech dětí. Běhat rychle, projít přes trenéry „kámen, nůžky, papír“, střelba, znalost fotbalistů a odhadnout věk některých trenérů (představa dětí byla úžasná :-)), to byl úkol jednotlivců, aby přinesli nějaké body pro své týmy.

Koupaliště, trénink a přátelský zápas s Jablonným n/O.

Obdobném tempu proběhl i druhý den….

Jsme za polovičkou kempu. V kempové hře se začínají objevovat favoriti, ale bodů bude ještě rozdáno mnoho a je potřeba udržet bojovného ducha.

Trenéři do tmy dnes připravovali zítřejšího Gladiátora. Jedno je jisté, zadarmo to nebude a dostat svoje jméno na pohár bude bolet. Bahna máme hromadu a překážek taky.

1 2 3 4 5 6 7

 

315