1.FC Žamberk | Fotbalový kemp – 4. a 5. den
5863
single,single-post,postid-5863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

13 Srp Fotbalový kemp – 4. a 5. den

Náš fotbalový kemp 2022 je minulostí. Všech osmdesát dětí jsme ve zdraví předali rodičům a osmnáct trenérů může konstatovat, že jsme dětem kromě fotbalu dali snad i týden zábavy.

Tak popořádku. Čtvrtek jsme zahájili kempovou hrou „Kámen, nůžky..“ a znalostní kvíz.

Kvíz kámen

Potom na náš kemp přijali pozvání malí fotbalisti z Rychnova nad Kněžnou a na čtyřech hřištích sehráli zápasy v jednotlivých kategoriích přípravek. Starší děti čekal „Kempový gladiátor“, kde všechny děti změřily své síly jak v jednotlivcích, tak i družstvech.

Po obědě jsme se šli podívat s dětmi na nové hřiště s umělou trávou, které budujeme pro naše děti a pomalu se začínáme blížit do finále (mantinely, oplocení).

oběd UMT

Po koupališti a svačině se role obrátily. Velké děti měly tréninkovou jednotku a nejmenší šly gladiátora. Letos jsme otevřeli gladiátora i maminkám a účast 11 maminek nás mile překvapila.

Gladiátor socha Glad1 Gladiátor Gladiátor2 Gladiátor3 Gladiátor4 Gladiátor5 Gladiátor7 Gladiátor8 Gladiátor9

Páteční dopoledne bylo ve znamení týmové soutěže ve fotbalové ABECEDĚ, které společně s individuálním závodem jednotlivců přineslo poslední body do kempové hry.

Odpoledne jsme nalosovali mistrovství světa, které se už odehrálo za přítomnosti rodičů, kteří přišli podpořit svoje sportovce.

Na závěrečné vyhodnocení a ukončení kempu přišli radní města Žamberk Jiří Dytrt a Jaruška Halbrštátová, kteří už devět let neodmyslitelně patří k závěrečnému ceremoniálu našeho kempu. I letos společně s předsedou našeho klubu Michalem Pavelkou pogratulovali všem dětem a nejlepším „Gladiátorům“ a „Gladiátorkám“ vyjádřili uznání za jejich výkony.

Hned na začátku ukončení jsme rodičům předvedli společnou „haku“, kterou jsme si na kempu pro ně nacvičili.

Věříme, že si všechny děti ten týden užily stejně jako my trenéři a ještě jednou gratulujeme všem, kteří se svými výkony natrvalo zapsali na sochu gladiátora nebo na kempový pohár.

ceremoniál zelení modří glad Glad1

Vítězem kempové hry 2022, kdy jména všech dětí týmu a jejich trenéra budou zapsána na pohár …. TMAVĚ MODŘÍ !!! Velká gratulace.

Vítězové poháru

634