1.FC Žamberk | DOROST – první domácí prohra s týmem Poličky
5942
single,single-post,postid-5942,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

31 Srp DOROST – první domácí prohra s týmem Poličky

FC Jiskra 2008/Žamberk : Polička/Bystré 2:3 (2:2)

První domácí utkání v sezóně pro nás nedopadlo nejlépe. Hráči hostujících nám ukázali opět lekci z efektivity a především větší chuť po vítězství.

Do utkání jsme šli konečně v plné sestavě, za což jsme upřímně moc rádi. Začátek utkání ale bohužel velmi připomínal utkání v Třemošnici. Nedokázali jsme se pořádně sehrát, chyběla přesnost, bojovnost, a především komunikace. Ve třetí minutě jsme si nedali pozor na autové vhazování, které bylo velikou zbraní hostujících a dostali jsme tak naprosto zbytečný gól. Poté přišla naše první vlaštovka, kdy se po chybě hostující obrany Martin Tinka dostal k míči a šel sám na brankáře, bohužel však nezachoval chladnou hlavu a neproměnil. Další průběh utkání měl pod taktovkou spíše hostující tým, který nás přehrával a ve 35. minutě to potvrdil hezkou akcí, která skončila bohužel pro nás brankou 0:2. Zbytek poločasu, jako bychom byli politi živou vodou, se najednou vývoj otočil. Ve 37. minutě se jeden z nejlepších hráčů zápasu Pepa Jaroš uvolnil přes dva hráče a jeho střílenou přihrávku si hostující obránce srazil do branky. Dále náš tlak pokračoval a ve 45. minutě se po velké skrumáži dostal k míči Martin Tinka a konečně proměnil svou šanci 2:2.

Očekávali jsme, že konec prvního poločasu nás nakopne, ale opak byl pravdou. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako opaření a do tempa jsme se už bohužel nedostali. Jediná vlaštovka byla ve 49. minutě, kdy se dostal Pepa Jaroš k hlavičce, bohužel jeho pokus skončil mimo. V 55. minutě jsme opravdu nepochopitelně neuhlídali opět autové vhazování, u kterého chyběl především důraz a dostali jsme naprosto zbytečný gól na 2:3. Zbytek utkání už byla samá nepřesnost z obou stran a kvalitu moc neměl. Naši hráči se především ke konci utkání soustředili na všechno krom fotbalu. Zbytečné rozhovory s rozhodčí, žádný respekt k soupeři. Upřímně tohle se nám nelíbilo a myslím, že jsme si po utkání všichni byli moc dobře vědomi, že takhle to určitě nepůjde. Věřím, že si z tohoto utkání něco vezmeme a do příštího tohle vylepšíme.

Bartoš – Veselý, Bajt (87. Kadrnožka), Dvořáček, Kos – Kudlačík, Brebis (82. Masopust), Toman (70. Pekárek), Jaroš (60. Hájek) – Dzura, Tinka

Střídačka: Nýdl, Tobiáš

Trenéři: Martin Opravil, Mikuláš Cvik

282