1.FC Žamberk | Dorost – další prohra, tentokrát v Nemošicích
5973
single,single-post,postid-5973,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

11 Zář Dorost – další prohra, tentokrát v Nemošicích

Nemošice : FC Jiskra 2008/Žamberk 5:1 (4:0)

Bohužel i další utkání pro nás skončilo prohrou. Do Nemošic jsme odjížděli s poraženeckou náladu, především z důvodu opětovné absence našich hráčů.

Do zápasu nastoupilo za naše souklubí pouze 11 hráčů, což je z mého pohledu velice málo. Na hráčích to bylo znát a první poločas nebyl z naši strany vůbec kompaktní a dobrý. Celý poločas nás družstvo Nemošic přehrávalo, což se projevilo i na výsledku a do kabin jsme šli za stavu 4:0.

Do druhého poločasu jsme alespoň změnili rozestavení a šli jsme do utkání s výrazně defenzivnější taktikou. Což se zdálo jako pozitivní krok a jak už v našich zápasech bývá zvykem byl druhý poločas z naši strany výrazně lepší. I přes převahu soupeře jsme se dokázali dostat do nějakých šancí a jednu z nich ke konci utkání dokázal proměnit Robin Kos a zmírnil výsledek na konečných 5:1.

Osobně děkuji všem hráčům, že tento zápas bojovali až do samotného konce. Věřím, že hrát v takovém počtu i pro ně samotné musí být demotivující. Věřím, že pro další zápasy zachováme daleko většího týmového ducha a sejdeme se už ve výrazně větším počtu a konečně urveme nějaké body.

Bartoš – Brebis, Kudlačík, Masopust, Tinka, Nýdl, Kos, Veselý, Bajt, Dvořáček, Dzura

Trenéři: Martin Opravil, Mikuláš Cvik

267