1.FC Žamberk | Mladší žáci Dolní Újezd – Žamberk
5976
single,single-post,postid-5976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

11 Zář Mladší žáci Dolní Újezd – Žamberk

Už před zápasem bylo patrné několik rozdílů na hřišti. Velikost dětí byla výrazně ve prospěch domácích, což už ze zkušeností víme, že pro některé děti je určitý blok. Další rozdíl byl v počtu dětí, domácí měli děti na dva týmy, kdežto my stěží na jeden. Jak poznamenal místní fanoušek, tady kluci hrají fotbal a holky volejbal.

Dolní Újezd – Žamberk 6:1 (3:1) gól: Černoch Tomáš

Po druhé za sebou jsme nezachytili začátek a vlastně z první střely jsme inkasovali. Soupeř nás přehrával a naši hráči se uchýlili pouze k odkopávání bez kombinace. Teprve po třech obdržených gólech jsme se osmělili a po individuální akci Honzíka Lota, který prošel středem a jeho střelu od tyče dorazil Tomáš Černoch do prázdné branky.

Do druhého poločasu jsme nabádali náš tým k lepšímu pohybu a větší kombinaci, bohužel větší část týmu neměla dnes svůj den a na žádný velký odpor jsme se nezmohli.

Musíme uznat sílu soupeře a přiznat, že byl lepší. Bohužel, většina dětí zůstala za svými možnostmi. Z jednotlivců zahráli slušně Honza Lot, Tomáš Černoch, Denča Menzelová a pochválit musím opět Adama Černého, který ač hráč starší přípravky, byl na hřišti bojovníkem a předvedl i svoje fotbalové dovednosti. Pochvalu zaslouží i Mára Dostál, který i přes žaludeční problémy v posledních dnech, nenechal tým ve štychu a pomohl týmu svojí přítomností.

Ve čtvrtek nás čeká silně obsazený Pohár mládeže, kam jedeme pro zkušenosti a o víkendu přivítáme na hřišti Třemošnic. Společně vyhlížíme uzdravení Šimona Fogla, který je náš hlavní ofenzivní hráč a věříme, že se k němu přidají i ostatní hráči a předvedeme lepší herní projev.

282