1.FC Žamberk | Mladší žáci Žamberk – Třemošnice
6024
single,single-post,postid-6024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

18 Zář Mladší žáci Žamberk – Třemošnice

Žamberk – Třemošnice 2:2 (1:1) góly: Tomáš Černoch, Kristián Černý

Sestava: Bartoš F., Lot J., Dostál M., Černoch T., Krejsa M., Fogl Š., Kalášek M., Černý K., Černý A., Petr J., Nehria I, Kryštof Pražák.

Počasí bylo typicky podzimní, sychravé a odehrálo se tentokrát na hřišti č. 2. Oproti minulému týdnu, muselo zaskakovat za starší žáky pět mladších žáků. Začali jsme dobře a z prvotního tlaku jsme vytěžili hned na začátku utkání pokutový kop, když po krásné individuální akci byl faulován Tomáš Černoch. Penalty se chopil Honza Lot, ale bohužel branku minul. Snažili jsme dále tlačit, ale bohužel se nám nedařilo dobít branku soupeře. Naopak soupeř byl ten, který jako první otevřel skóre, když z rychlého brejku nemilosrdně trestal. Snažili jsme se dál trpělivě útočit a to se vyplatilo, kdy se Šíma krásně uvolnil, ale bohužel gólmana neprostřelil, z následné dorážky Tomáš už uspěl, když správně dovíral zadní tyč. Více už toho oba týmy v prvním poločase nestihly.

Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě a vysunuli Šímu na hrot útoku a Honzu hned za něj a slibovali si , že začneme hned protiútokem. Tento tah se nám hned z kraje poločasu podařil na výbornou. Po krásné kombinaci Honzy, Šímy a Kristiána skončil balón v síti soupeře. Chtěli jsme ještě hned přidat další gól, ale jako kdyby nám došla energie a nápady. Po sérii nepřesností z obou, stran jsme bohužel vyrobili hrubku, kterou soupeř opět potrestal. V závěru jsme se pokusili o tlak, ale bohužel se nám nepodařilo z toho vytěžit cílený gól.

Myslím, že jsme byli lepším týmem, ale doplatili jsme na školácké chyby a nízkou produktivitu. Určitě se projevilo, že někteří měli v nohách předešlý zápas.

Chtěli bychom zejména pochválit opory týmu Honzu, Šímu a Máťu. Poslední jmenovaný odehrál slušný druhý poločas v roli posledního hráče. Pochvalu určitě zaslouží i Adam Černý za příkladnou bojovnost, stále zlepšující se Tomáš Černoch a Dan Křenů, který si dnes svůj post uhrál s relativním přehledem. Pokud se budeme na tréninku scházet v hojném počtu a dál poctivě pracovat, určitě se dobrý výsledek brzy dostaví. Kdo ví, třeba to bude hned další zápas v Holicích.

273