1.FC Žamberk | Krajský přebor starší přípravky – 24.9.2022 Hlinsko
6065
single,single-post,postid-6065,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

26 Zář Krajský přebor starší přípravky – 24.9.2022 Hlinsko

Naše Žamberské přípravky čekal nejvzdálenější turnaj podzimní části a to v Hlinsku. V sobotu 24.9.2022 kluci na zmíněném turnaji sehráli tři zápasy proti kvalitním soupeřům z Pardubic, Hlinska a Svitav.

 

Černý tým:

Všechny tři zápasy byly velice vyrovnané, kdy bylo vidět veliké nasazení, mnoho osobních soubojů a bojovnost našich kluků. První zápas proti Pardubicím byl hodně vyrovnaný, kdy diváci viděli celkem 14 branek a konečný výsledek skončil remízou. Ve druhém zápase jsme se utkali se silným týmem z Hlinska. Od prvního hvizdu se hrálo hodně kombinačně. Předvedené akce ze stran obou týmů nenechali žádného diváka v klidu a první poločas skončil bezbrankově. Ve druhém naši kluci vstřelili dvě branky ani to však na výhru to nestačilo, i když jsme byli herně lepším týmem, ale v posledních zápasech nás trápí koncovka, jelikož se nám nedaří proměňovat jasné „gólovky“. Třetí utkání proti Svitavám bylo pro nás výzvou, protože dva předchozí zápasy s tímto týmem jsme prohráli. Kluci se soupeře nezalekli a po týmovém výkonu zaslouženě zvítězili. Závěrem musím jako trenér zmínit výkon brankáře Jáchyma Bartoše, který byl svými zákroky velkou oporou týmu.

Výsledky:

1.FC Žamberk „černá“ – FK Pardubice 7:7
střelci: 5 x Adam Černý, Filip Brdíček, Tomáš Musil

1.FC Žamberk „černá“ – FC Hlinsko 2:3
střelci: Adam Černý, Tomáš Musil

1.FC Žamberk“černá“ – TJ Svitavy 4:3
střelci: 3 x Filip Brdíček, Dominik Šroler

 

Modrý tým:

První zápas jsme sehráli proti týmu z Pardubic.Kluci z modrého týmu se na fotbal hodně těšili a na hřišti na nich byla vidět radost ze hry o kterou jde v tomto věku především! Pardubicím jsme byli více než rovnocenným soupeřem a za prohru 2:4 se kluci určitě stydět nemusí. Druhým soupeřem bylo domácí Hlinsko.Zápas ze začátků herně vyrovnaný a prohru 1:5 přičítám špatné koncovce. Poslední zápas proti Svitavům byl výsledkově nejvyrovnanější a prohra 3:4 nás vzhledem k předvedené hře tak mrzet nemusí. Pochvalu za bojovný výkon si zaslouží náš nováček Tonda Krček, který se mezi kluky začlenil více než dobře.

1.FC Žamberk „modrý“- FK Pardubice“B“ 2:4

střelci: Jakub Fousek, Tonda Krček

1.FC Žamberk „modrý“ – FC Hlinsko“B“  1:5
střelci: Tomáš Koudelka

1.FC Žamberk „modrý“ – TJ Svitavy“B“3:4
střelci: Matouš Šrefl, Matěj Musil, Matěj Hrdina

 

335