1.FC Žamberk | Mladší žáci Žamberk – Lázně Bohdaneč
6089
single,single-post,postid-6089,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

28 Zář Mladší žáci Žamberk – Lázně Bohdaneč

Ve vloženém kole jsme přivítali soupeře z Lázní Bohdaneč a dle očekávání nás čekal těžký soupeř.

Žamberk – Lázně Bohdaneč 1:3 (0:0) gól: Adam Černý

Tomáš Černoch, Jan Lot, Denisa Menzelová, Marek Dostál, Matěj Krejsa, Kristián Černý, Adam Štěpán, Daniel Křen, Jakub Petr, Šimon Fogl, Matěj Kalášek, František Bartoš

Ještě před zápasem naší kategorie museli někteří hráči absolvovat porci za starší žáky a tři dokonce celý zápas. Bohužel některým energie chyběla v našem zápase a jejich pohyb nebyl ideální. Přesto jsme se šikovným a kvalitním soupeřem svedli vyrovnaný souboj.

Začátek zápasu patřil soupeři, dařilo se mu nás přehrávat a jeho snaha o získání míče byla daleko dravější než naše. Vůbec se nám nedařilo kombinovat a míče jsme spíše odevzdávali, než tvořili. V brance byl naštěstí bezchybný Tomáš Černoch, který dával týmu jistotu a s přehledem vyřešil všechny soupeřovi náznaky. Poslední třetinu prvního poločasu jsme hru vyrovnali a předvedli i nebezpečné útoky, bohužel svoje šance nevyužil Fanda Bartoš a Honzíkova dorážka neprošla přes bránícího hráče do branky.

Druhý poločas jsme byli vyrovnanějším soupeřem, ale paradoxně jsme obdrželi gól po nedůsledném dohrání před naší brankou. I náš tým si vypracoval čtyři gólové příležitosti, ale všichni hráči v zakončení selhali nebo tým podržel jejich brankář. Skóre se měnilo pouze na druhé straně, kdy po rohu se ve skrumáži nohou míč došoural za naší brankovou čáru.
Snížit jsme mohli hned vzápětí, ale Matouš si sám před brankářem neporadil s míčem a ukvapená střela minula o parník branku. Na druhé straně jsme po ofsajdové dorážce inkasovali potřetí. Gól i po reklamaci uznán jako platný. Ke cti rozhodčího patří, že po zápase (upřesnění v pravidlech) uznal chybný výklad pravidel a omluvil se, že gól platit neměl.
Zlepšení nálady nám trochu udělal Adam Černý, který svým důrazem ve vápně získal balón a zařídil náš čestný úspěch. Gratulujeme k prvnímu gólu v této kategorii!!!

Z jednotlivců musíme pochválit Tomáše Černocha, Honzíka Lota a Denču Menzelovou. Zlepšený výkon oproti minulým zápasům podal Kristián Černý a místy slušné pasáže měl Kuba Petr a Matěj Krejsa. Celkově jsme podali bojovný výkon, ale fotbalová kvalita nám často chyběla. Lehkost a radost ze hry, to je to, co nám momentálně nejvíce schází. V sobotu přivítáme soupeře z Nemošic, který je momentálně lídrem naší soutěže, takže nás nečekají žádná „ořezávátka“.

313