1.FC Žamberk | Turnaj Bambiny Rudoltice
6101
single,single-post,postid-6101,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

01 Říj Turnaj Bambiny Rudoltice

K dalšímu turnaji jsme s týmem Bambin zavítali 1.10. do Rudoltic. Konečně jsme se dočkali účasti všech soupeřů a mohli tak odehrát 3 zápasy. Postupně jsme se utkali s týmy Tatenic, Jehnědí a Rudoltic.
S Tatenicemi jsme se potkali již před týdnem, soupeře jsme tedy trochu znali a děti si v tomto zápase evidentně věřili. Od začátku jsme dali najevo, kdo bude na hřišti dominovat a postupně jsme tak navyšovali náš počet vstřelených branek. Konečně se také o vstřelené góly podělilo více hráčů, za což jsme moc rádi. První branku v soutěžním utkání v kariéře mohli oslavit Jiřík Keprta (a ten rovnou třikrát!!!) a Dan Osuský, který také opět předvedl v prvním poločase spolehlivý výkon v brance. Do druhého poločasu jsme nasadili do branky Šimona Franke, ale protože ho nebylo možné v brance udržet, i z této pozice nastřílel soupeři 3 góly. Zápas jsme zaslouženě vyhráli 11:0.

Druhý zápas s Jehnědím už se nám tolik nepovedl. Moc fotbalové krásy tentokrát na hřišti vidět nebylo. Možná jsme byli až moc uspokojení prvním zápasem, směrem dopředu se nám tolik nedařilo a soupeř nás překvapivě trápil. Po našem úvodním gólu Jehnědí stav, i díky proměněné penaltě, otočilo. Poměrně rychle jsme ještě dokázali vyrovnat a když už byli oba týmy smířeni s remízou, v posledních vteřinách zápasu všem utekla Anežka Franková, své sólo zakončila krásným gólem a zajistila nám tak vítězství i v tomto zápase.
Soubojem neporažených týmů pak turnaj vyvrcholil naším zápasem s Rudolticemi. Hned v úvodu jsme neproměnili několik gólových šancí, kdy soupeře výrazně podržel brankář, který byl po celý zápas naší hlavní překážkou. Poločas jsme tak prohrávali 2:0. Děti však až do konce nic nevzdávali, góly postupně přibývali na obou stranách a opravdu dramatický zápas se musel líbit všem přítomným rodičům. Chvíli před koncem jsme však za stavu 4:4 udělali 2 chyby v rozehrávce, které soupeř potrestal a strhl tak vítězství na svou stranu. Děti však za výkon a odhodlání mají od trenérů velkou pochvalu.
Na tomto turnaji si své první zápasy za náš klub odehráli Kuba Šulc a Ondra Kohout. Oba dva se snažili, ukázali, že mají velkou chuť do hry, a určitě se do budoucna dokážou výrazně prosadit.
Za zmínku stojí i naše věkové obsazení na tomto turnaji, kdy jsme vedle čtyř již ostřílenějších dětí ročníku 2016 měli na hřišti hned 5 dětí ročníku 2017. I do příštího roku by tedy tento tým mohl mít velkou perspektivu.
Sestava: Elen Kailová, Anežka Franková, Daniel Osuský, Eduard Kaplan, Šimon Franke, Jiří Keprta, Matyáš Pavelka, Jakub Šulc, Ondřej Kohout

Výsledky:
Žamberk vs Tatenice 11:0 Branky: Šimon Franke 4x, Jiří Keprta 3x, Anežka Franková 3x, Daniel Osuský

Žamberk vs Jehnědí 3:2 Branky: Anežka Franková 2x, Eduard Kaplan

Žamberk vs Rudoltice 4:6 Branky: Šimon Franke 2x, Anežka Franková, Eduard Kaplan

340