1.FC Žamberk | Krajský přebor mladší přípravky – Libchavy 1.10.2022
6136
single,single-post,postid-6136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

10 Říj Krajský přebor mladší přípravky – Libchavy 1.10.2022

Na další kolo krajského přeboru mladší přípravky jsme se dostavili do Libchav a odehráli tam šest kvalitních utkání. Našimi soupeři byli Lanškroun, Libchavy/Ústí nad Orlicí a Chrudim.

Žlutý tým

soupiska: Nathalie Blechová, Matyáš Fogl, David Kalous, Matěj Krátký, Eliáš Plundra, Samuel Skucius, Nikolas Šroler, Kryštof Ulrich

1. FC Žamberk vs FO Lanškroun 8:3

První zápas naši hráči zvládli bez většího zaváhání. V obranné fázi bylo pár chyb z našeho rozehrávání od brány ze strany brankáře, ale i špatného nabíhání útočících hráčů pro míč, z čehož jsme obdrželi tři branky. Na druhé straně však bylo vidět spoustu akcí dopředu, krásné góly a asistence na ně a také se nám velmi dobře rozehrála Natálka Blechová, která k výhře značnou mírou přispěla.

střelci: Eliáš Plundra 4, Samuel Skucius 2, Maty Fogl, Nathalie Blechová

1. FC Žamberk vs Libchavy/Ústí nad Orlicí 2:8

Bohužel se potvrdilo, že ve druhých zápasech se nám příliš nedaří a již po několikáté jsme úplně vypadli z koncentrace a utkání chybělo nasazení a bojovnost, což jsou velmi důležité faktory k úspěchu. Náš nejmladší hráč Niky a Natálka se snažili se zápasem něco udělat, ale podpory od ostatních se bohužel nedočkali.

střelci: Eliáš Plundra 2

1. FC Žamberk vs FK Spartak Chrudim 5:5

Velmi těžkého soupeře jsme dostali v posledním zápase, kde se naštěstí vrátila radost ze hry a především bojovnost. Utkání se odehrálo ve vysokém tempu a zvládli jsme ho velmi dobře. Celý tým táhl za jeden provaz a soupeře jsme naším výkonem překvapili. První poločas jsme sice 2:4 prohráli, v dalším jsme však utkání vyrovnali, především skvělým bráněním Sama a dvěma góly Nikyho. V posledních minutách zápasu jsme šli dokonce do vedení, když se před brankou objevila Natálka a vstřelila pátou branku. Bohužel jsme na samém konci dovolili soupeři skórovat a zápas upravit na konečnou remízu.

střelci: Nikolas Šroler 2, Samuel Skucius, Eliáš Plundra, Nathalie Blechová

Modrý tým

soupiska: Mikuláš Diblík, Aleš Hájek, Matyáš Jäger, Václav Leksa, Aleš Mihulka, Lukáš Musil, David Pelikovský, Vojtěch Pelikovský

1. FC Žamberk vs FO Lanškroun 2:4

První zápas jsme sehráli proti týmu z Lanškrouna. Kluci se na fotbal hodně těšili a na hřišti byla vidět radost ze hry, o kterou jde v tomto věku především. Lanškrounu jsme byli více než rovnocenným soupeřem a za prohru se kluci určitě stydět nemusí. Bylo i na výhru, ale měli jsme trochu smůly v proměňování mnoha jasných šancí a inkasování zbytečných branek.¨

střelci: Mikuláš Diblík, Matyáš Jäger

1. FC Žamberk vs Libchavy/Ústí nad Orlicí 6:4

Druhý soupeř byli domácí Libchavy/Ústí nad Orlicí. Od začátku zápasu jsme měli místy značnou převahu, ale opět nám dělalo potíže proměňování šancí. Nakonec jsme ale o dva góly vyhráli.

střelci: Aleš Hájek 2, Václav Leksa, Mikuláš Diblík, David Pelikovský, Vojtěch Pelikovský

1. FC Žamberk vs FK Spartak Chrudim 0:8

Poslední zápas proti Chrudimi vyzněl jednoznačně pro soupeře. Prohráli jsme 0:8 a to nám dobrým výkonem v brance pomohl Luky Musil. Jinak by prohra mohla být vyšší.

Nicméně musím pochválit tým za snahu o co nejlepší výkony ve všech třech zápasech.

223