1.FC Žamberk | Výsadba zeleně na novém sportovišti
6206
single,single-post,postid-6206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

22 Říj Výsadba zeleně na novém sportovišti

Dne 22. října 2022 náš fotbalový klub provedl výsadbu zeleně okolo nově vybudovaného sportoviště s umělou trávou. Po čtyřech měsících od podání žádosti na grant od nadace Tipsport „Zasaď strom za svůj klub“, jsme společně s našimi dětmi a rodiči uspořádali brigádu a okolí hřiště jsme osázeli 16 šlechtěnými listnatými stromy a 9o růžemi a čilimníky. Přes nepříznivé počasí, kdy nás skrápěl občasný déšť, se nás sešlo přes 70 pracantů a tak během dopoledne bylo hotovo.
Kromě zmiňované podpory od Tipsportu, díky které jsme získali na výsadbu 50.000,- Kč, bychom rádi poděkovali firmě BB com s.r.o. (p. Bartoš), která nám věnovala na celou výsadbu substrát a významně nám tím finančně pomohla. Velký dík patří i Pavle Šrolerové, která výsadbu vymýšlela, ale i řídila celou realizaci.
V klubu máme radost jak z povedené výsadby, ale hlavně ze spoluúčasti dětí a jejich rodičů našeho klubu, což není v dnešní době nic samozřejmého. Klubová sounáležitost je pro nás důležitá a tímto všem účastníkům děkujeme za podporu.

Společná fotka Porada Pracovní Pracovní druhá strana Pracovní 2 Pracovní 3 Připevnění stromů Výdřeva a podpora Zalévání Podpora Tipsport Výsledek 2 Výsledek

 

 

762