1.FC Žamberk | Mladší žáci Heřmanův Městec – Žamberk
6257
single,single-post,postid-6257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

01 Lis Mladší žáci Heřmanův Městec – Žamberk

Vítězná série venkovních zápasů pokračuje! Další tři body jsou doma.

Heřmanův Městec – Žamberk 0:2 (0:2) góly: Tomáš Černoch, Jan Lot.

Začátek zápasu nám vyšel na výbornou, zaskočili jsme soupeře rychlým tlakem a jakoby to zaskočilo i naše útočníky, kteří najednou nevěděli, jak naložit s příležitostí, která se jim naskytla a dlouhým přemýšlením hned první tři šance nastřelili do obránců. Poté se hra přelévala ze strany na stranu až do 26. minuty, kdy se Tomášovi Č. podařilo konečně uvolnit a překonat domácího gólmana. Snažili jsme se dál pokračovat v tlaku a až na pár šancí soupeře se nám to dařilo, ale tížený gól stále nepřicházel. Naštěstí v poslední minutě prvního poločasu se podařilo proháčkovat domácí obranou Honzovi L. a v koncovce byl nekompromisní.

O poločase jsme si řekli v kabině, že je potřeba pokračovat v nebojácném výkonu a aktivním napadáním rozbíjet soupeřovu hru.

V druhém poločase jsme si vyměnili strany, soupeř gólmana a jakoby to soupeře nakoplo! Dostali jsme se pod tlak a díky obětavému výkonu týmu a Fandových zákrokům jsme začátek poločasu přežili. Začalo se výrazně projevovat, že více jak polovina hráčů měla v nohách už jeden zápas! Soupeř ucítil, že má šanci uspět, začal riskovat a napadal ve více hráčích. Naštěstí se nám dařilo bořit soupeřovi kombinace a díky týmovému výkonu, uhájit bezbrankový druhý poločas. Chtěl bych vyzvednout souhru celého týmu, který dotáhl zápas zkušeně do vítězného konce. Významně přispěla svým výkonem Denča, která byla nejlepší na hřišti a zápas se ji opravdu povedl. Myslím, že to nebyl jen můj názor, z vedlejší střídačky jsem slyšel chválu od trenérů soupeře a k mému podivu po zápase i od rozhodčího.

Myslím, že se nám nejen konec sezóny povedl a podzimní sezónu hodnotím určitě kladně. Doufejme, že udržíme přes zimu i s pomocí rodičů děti v pohybu a na jaře navážeme na výborné výkony z konce podzimu.

Jen tak dál kluci a Denčo!

Chtěl bych v neposlední řadě poděkovat také rodičům, kteří neváhali přijet a podpořit kluky v posledním zápase. Kulisa byla více než výborná.

Trenér: Martin Petr

225