1.FC Žamberk | Halový turnaj Bambiny Dolní Dobrouč 11.2.2023
6447
single,single-post,postid-6447,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

15 Úno Halový turnaj Bambiny Dolní Dobrouč 11.2.2023

S týmem Bambin jsme k dalšímu zimnímu turnaji zavítali do již dobře známé haly v Dolní Dobrouči. Opět nás čekali zápasy na 2 hřištích s odlišným stylem hry – na velké brány s brankářem a na druhém hřišti na minibranky bez brankáře.

První zápas proti začínajícím dětem z Dolní Dobrouče jsme bez problému zvládli. Dále nás však čekali 2 týmy z Vysokého Mýta, proti kterým se nám obvykle moc nedaří. Toto se potvrdilo i tentokrát a z obou těchto utkání jsme odešli poraženi. Následně jsme si však spravili chuť v zápase proti Lanškrounu, a poté i oplatili porážku týmu Vysokého Mýta „B“. V posledním zápase turnaje proti Letohradu jsme hráli o celkové druhé místo, nakonec jsme však odešli s trochu smolnou porážkou 0:1, což pro nás znamenalo celkové 4. místo.

Vůbec první turnaj za náš tým odehrál Matyáš Kalous a hned se dokázal zapsat mezi střelce. Prvním soutěžním gólem se může pochlubit také Ondra Kohout. V brance pak předvedl spolehlivý výkon Dan Osuský, kterého můžeme pochválit i za výrazně zlepšenou rozehrávku.

 

Sestava: Anežka Franková, Matyáš Pavelka, Ondřej Kohout, Matyáš Kalous, Daniel Osuský, Jiří Keprta, Šimon Franke

 

Výsledky:

Žamberk vs Dolní Dobrouč 7:1, branky: Matyáš Pavelka 3x, Šimon Franke 2x, Ondřej Kohout, Anežka Franková

Žamberk vs Vysoké Mýto „B“ 0:2

Žamberk vs Vysoké Mýto „A“ 3:6, branky: Anežka Franková 2x, Šimon Franke

Žamberk vs Lanškroun 3:0, branky: Šimon Franke 3x

Žamberk vs Vysoké Mýto „B“ 10:6, branky: Anežka Franková 5x, Matyáš Pavelka, Daniel Osuský, Šimon Franke, Matyáš Kalous, vlastní

Žamberk vs Letohrad 0:1

176