1.FC Žamberk | Turnaj Bambiny Dolní Dobrouč 25.2.2023
6456
single,single-post,postid-6456,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

28 Úno Turnaj Bambiny Dolní Dobrouč 25.2.2023

Další z turnajů konaných v Dolní Dobrouči pro kategorii Bambiny se konal v sobotu 25.2.

Opět po delší době jsme mohli přihlásit 2 týmy a dostat tak do hry větší počet dětí. Sice jsme s účastí dětí trochu bojovali, ale nakonec se podařilo vše zdárně skloubit a na turnaj tedy odjíždělo celkem 13 dětí. Tentokrát jsme nenarazili na ty nejsilnější soupeře, ale o to víc si mohli turnaj užít zejména naše začínající děti.

Opět se hrálo na dvou odlišných hřištích – na velké brány se 4 hráči v poli a brankářem a na menším hřišti na minibranky se 3 hráči v poli bez brankáře.

Hned v prvních 2 utkáních se proti sobě postavili naše 2 týmy. Oba zápasy lépe zvládlo naše „A“ družstvo, přestože jim „B“ tým nedal nic zadarmo. Našim starším dětem se i dále dařilo, v následujícím dvojzápase porazilo i domácí tým z Dolní Dobrouče. V poslední třetině turnaje pak zvládlo i souboje s týmem Lanškrouna a bez jediné prohry tak obsadilo 1. místo na turnaji. Z individuálních výkonů zaslouží pochvalu zejména Šimon Franke, Matyáš Kalous, který absolvoval svůj teprve druhý turnaj a hned se dokázal i střelecky výborně prosadit, a také Vaneska Dostálková, která si snad už začala více rozumět s míčem a pokud trochu zapracuje na rychlosti, můžeme se těšit na ještě lepší výkony. V brance nás opět několikrát svým výkonem podržel Dan Osuský.

 

B tým se v další fázi turnaje utkal s Lanškrounem, který však byl nad jeho síly. I přes velkou snahu však byl znát věkový rozdíl mezi našimi dětmi a fotbalisty Lanškrouna. V posledních dvou zápasech si však děti spravili chuť a Dolní Dobrouč jednoznačně přehráli. Svoji premiéru v brance si odbyli Matyáš Pavelka a Ondra Kohout, oba dva předvedli spolehlivé výkony a ukázali, že ani s touto pozicí nemají nejmenší problém. Matyáš Pavelka také podržel tým střelecky po celý turnaj. První soutěžní branku vůbec si připsal Matyáš Vrabec. Celkově obsadil B tým na turnaji krásné třetí místo. Složitou situaci měli tentokrát i trenéři, jelikož ze 7 dětí byli hned 4 Matyášové, takže organizace dětí nebyla vůbec jednoduchá :-).

 

A tým: Vaneska Dostálková, Jakub Šulc, Matyáš Kalous, Šimon Jelínek, Daniel Osuský, Šimon Franke

Výsledky:

Žamberk A vs Žamberk B 9:3, branky: Šimon Franke 4x, Matyáš Kalous 2x, Vaneska Dostálková, Daniel Osuský, Šimon Jelínek

Žamberk A vs Žamberk B 2:0, branky: Matyáš Kalous, Šimon Jelínek

Žamberk A vs Dolní Dobrouč 9:5, branky: Šimon Franke 5x, Daniel Osuský 2x, Vaneska Dostálková, vlastní

Žamberk A vs Dolní Dobrouč 3:0, branky: Matyáš Kalous 2x, Vaneska Dostálková

Žamberk A vs Lanškroun 8:3, branky: Šimon Jelínek 2x, Šimon Franke 2x, Matyáš Kalous 2x, Jakub Šulc, Vaneska Dostálková

Žamberk A vs Lanškroun 2:1, branky: Šimon Franke 2x

 

B tým: Matyáš Pavelka, Matyáš Hynek, Matyáš Vrabec, Matyáš Koukola, Ryan Scott, David Hájek, Ondřej Kohout

Výsledky:

Žamberk B vs Žamberk A 3:9, branky: Matyáš Pavelka 3x

Žamberk B vs Žamberk A 0:2

Žamberk B vs Lanškroun 0:4

Žamberk B vs Lanškroun 2:9, branky: Matyáš Pavelka 2x

Žamberk B vs Dolní Dobrouč 3:0, branky: Matyáš Pavelka 2x, Ryan Scott

Žamberk B vs Dolní Dobrouč 7:2, branky: Ryan Scott 2x, Matyáš Pavelka 2x, Matyáš Vrabec, Matyáš Hynek, vlastní

IMG-20230225-WA0004

229