1.FC Žamberk | Zimní příprava dětí a mládeže v našem klubu
6528
single,single-post,postid-6528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

29 Bře Zimní příprava dětí a mládeže v našem klubu

Jako klub razíme názor, že pohyb dětí musí být zabezpečen celoročně. Obzvláště v této době „virtuálního“ prožívání dětství, kdy pohyb a společné dovádění v kolektivu dětí nahrazuje mobilní telefon, je potřeba aby sportovní kluby a různé kroužky prováděly tuto činnost pro své děti po celý rok.
Zabezpečení této celoroční činnosti není jednoduché jak po finanční, tak i po personální stránce. Proto máme velkou radost, že všechny naše děti v jednotlivých kategoriích mají i v zimních měsících zabezpečen  trénink pod vedením vyškolených trenérů v minimálním rozsahu 2x týdně. Naše nejmenší děti využívají tělocvičnu a od přípravek už chodíme celou zimu ven na naše nové hřiště s umělou trávou, které bylo přes týden v odpoledních hodinách až do večera prakticky nepřetržitě  naplněné našimi dětmi a mládeží. Všechny starosti a problémy při realizaci tohoto sportoviště jsou zapomenuty a velmi nás proto i potěšily pochvalné komentáře procházejících lidí, ohledně sportoviště a šikovnosti dětí.

Od ledna do konce března 2023 jsme pro naše jednotlivé kategorie dětí zabezpečili 158 tréninkových jednotek a k tomu jsme se o víkendech zúčastnili více jak 60 turnajů a přátelských zápasů jak v našem kraji, tak i mimo region. Naši kluci i holky reprezentují klub a naše město i v okresních výběrech, kde máme ve všech kategoriích klubové zastoupení.
Tímto bychom rádi poděkovali všem 16 trenérům mládeže za jejich věnovaný volný čas a za práci při vedení dětí, protože věnovat svůj volný čas někomu jinému není moc běžné a klub si toho moc váží.

Závěrem bychom se rádi pochlubili čerstvou zprávou, kdy naše Nathalie Blechová zaujala svojí šikovností klub SK Slavia Praha a rádi ji umožníme přestup do tohoto klubu. Přejeme ji hodně sportovních úspěchů a krásných zážitků v tomto klubu.

Nathálka1 Nathálka2

 

521