1.FC Žamberk | 10 kolo krajského přeboru přípravek – 29.4.2023 Moravská Třebová
6582
single,single-post,postid-6582,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

02 Kvě 10 kolo krajského přeboru přípravek – 29.4.2023 Moravská Třebová

Desáté kolo krajského přeboru přípravek jsme odehráli na hřišti v Moravské Třebové. Jednalo se o jediný tříčlenný jarní turnaj, kterého jsme se účastnili. Los soutěže nám na tomto turnaji postavil do cesty domácí děti z SKP Slovan Moravská Třebová a TJ Svitavy.

Skupina „A“ – černý tým

sestava: Adam Černý, Jakub Hodek, Dominik Šroler, Filip Brdíček, David Kmeť, Oliver Konečný, Adam Maivald, Matěj Musil, Petr Andrš, Jakub Vrba
1.FC Žamberk vs SKP Slovan Moravská Třebová 9:1
střelci: 2x Dominik Šroler, 2x Filip Brdíček, 2x Adam Maivald, Oliver Konečný, Jakub Vrba, Jakub Hodek
Stejně jako před týdnem v Pardubičkách se naši kluci utkali s týmem Slovanu Moravská Třebová. Zápas převážně vedený na branku soupeře nabídl spoustu bezgólových zakončení našich hráčů. I přes to kluci zápas zvládli vyhrát a užít si s kamarády vítězný pokřik.
1.FC Žamberk vs TJ Svitavy 11:4
střelci: 4x Adam Maivald, 2x Matěj Musil, Dominik Šroler, Jakub Hodek, Jakub Vrba, Oliver Konečný, Adam Černý
V první půlce zápasu bylo utkání vyrovnané a velmi dobře technicky hrající soupeř nás dostával často pod tlak. Od druhého poločasu začali naši kluci dodržovat stanovenou taktiku „víc nabídek a odskakování od soupeře při hře bez míče, rovná se víc přihrávek, přečíslení a šancí“.
K vidění tak byla spousta fotbalových na oko pohledných akcí s gólovým zakončením.
Skupina „B“ – modrý tým
sestava: Daniel Kaška, Tomáš Dostál, Robin Hájek, Jakub Fousek, Jaroslav Kovanda, Adam Šlesingr, Michal Šeda, Tomáš Koudelka, Denis Navrátil
1.FC Žamberk vs SKP Slovan Moravská Třebová  1:5
střelci: Michal Šeda
Minulý víkend jsme s tímto soupeřem sehráli napínavé vyrovnané utkání s vítězným koncem. Bohužel tentokrát nám utekl začátek zápasu a poměrně rychle jsme prohrávali. V průběhu zápasu jsme zlepšili pohyb a hru s balonem a soupeře jsme několikrát dostali pod tlak. Bohužel nás trápila kvalita v zakončení a několik vyložených šancí zůstalo bez gólové radosti.
1.FC Žamberk vs TJ Svitavy 5:15
střelci: 2x Adam Šlesingr, Jaroslav Kovanda, Michal Šeda, Daniel Kaška
S velmi dobře kombinačně hrajícími dětmi ze Svitav jsme opět nezachytili začátek zápasu a prohrávali 0:5. Navíc se odehrál začátek zápasu za vydatného deště. Většína našich dětí ale nesvěsila hlavy z průběhu zápasu a počasí a snažila se odehrát důstojný zápas za což jsme byli odměněni pěti vstřelenými brankami. Pochvalu za bojovnost a nasazení si zaslouží za tento turnaj Jaroslav Kovanda a Adam Šlesingr.
278