1.FC Žamberk | Bambiny turnaj Vysoké Mýto 27.5.2023
6672
single,single-post,postid-6672,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

30 Kvě Bambiny turnaj Vysoké Mýto 27.5.2023

V sobotu 27.5. jsme s našimi dvěma týmy Bambin zavítali na turnaj do Vysokého Mýta, kde nás čekaly zápasy se dvěma domácími týmy vysoké Mýto „A“ a „B“.

Bohužel se nám na tento den nakupilo velké množství omluvenek, takže jsme odjížděli jen s 11 dětmi. Celkem vhod nám tak přišlo, že tento turnaj jsme měli po domluvě s domácím celkem odehrát výjimečně ve formátu 4+0, tedy 4 hráči v poli bez brankáře a na 4 malé branky. Vzhledem k tomu, že hned v prvním zápase obdržel nepříjemný úder míčem Ondra Kohout, museli turnaj odehrát naše družstva shodně jen s jedním hráčem na střídání. Naše 2 týmy jsme tentokrát rozdělili poměrně rovnoměrně na rozdíl od soupeře, který měl velký výkonnostní rozdíl mezi „A“ a „B“ mužstvem, což se výrazně odrazilo i na výsledcích jednotlivých zápasů.

Na „A“ tým Vysokého Mýta ani jedno naše družstvo nestačilo a oba zápasy skončili shodným výsledkem pro soupeře 3:15. Musíme však uznat kvalitu dětí z Vysokého Mýta a jejich vyrovnanost. Tentokrát zkrátka byli nad naše síly.

Chuť jsme si spravili v utkáních s Vysokým Mýtem „B“, které oba naše týmy zvládli. „A“ tým zvítězil 16:6, „B“ tým 11:4.

Nejnapínavější utkání tak zbylo až na konec, kdy si to o druhé a třetí místo na turnaji rozdali naše družstva. Ve velice vyrovnaném zápase byl nakonec úspěšnější „B“ tým, který zvítězil o jediný gól poměrem 8:7. „A“ tým mohl utkání překlopit na svou stranu, bohužel jeho 3 pokusy skončily jen na tyči jedné z branek,  když se v závěru „béčko“ dostalo do vedení, už si vítězství ujít nenechalo.

Měli jsme obavy z toho, jak turnaj s tak malým počtem hráčů zvládneme, ale děti musíme za předvedenou hru pochválit. Bojovali do poslední minuty, starší děti z Mýta byli výkonnostně trochu dál než my, přesto se nám podařilo vstřelit během turnaje spoustu pěkných branek a děti tak mohli domů odjíždět s dobrým pocitem.

 

Sestava „A“ tým:

Anežka Franková, Matyáš Pavelka, Matyáš Kalous, Jakub Šulc, Matyáš Hynek

Výsledky:

Žamberk „A“ vs Vysoké Mýto „A“ 3:15, branky: Anežka Franková, Jakub Šulc, Matyáš Kalous

Žamberk „A“ vs Vysoké Mýto „B“ 16:6, branky: Anežka Franková 8x, Matyáš Pavelka 5x, Jakub Šulc, Matyáš Kalous, Matyáš Hynek

Žamberk „A“ vs Žamberk „B“ 7:8, branky: Anežka Franková 4x, Matyáš Kalous 2x, Jakub Šulc

 

Sestava „B“ tým:

Dominika Salabová, Daniel Osuský, Šimon Franke, Michael Toman, Ondřej Kohout, David Hájek

Výsledky:

Žamberk „B“ vs Vysoké Mýto „B“ 11:4, branky: Šimon Franke 7x, Daniel Osuský 3x, Michael Toman

Žamberk „B“ vs Vysoké Mýto „A“ 3:15, branky: Šimon Franke, Daniel Osuský, vlastní

Žamberk „B“ vs Žamberk „A“ 8:7, branky: Šimon Franke 7x, Daniel Osuský

 

138