1.FC Žamberk | 14. kolo krajského přeboru starší přípravky – 27.5.2023 Vysoké Mýto
6684
single,single-post,postid-6684,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

02 Čer 14. kolo krajského přeboru starší přípravky – 27.5.2023 Vysoké Mýto

V posledním kole základní části krajského přeboru jsme společně s TJ Svitavy zavítali na turnaj do Vysokého Mýta.

 

Černý tým – skupina „A“:

sestava: Adam Maivald, Adam Černý, Matěj Musil, Oliver Konečný, Tomáš Musil, Jakub Hodek, Dominik Šroler, Filip Brdíček, Matěj Hrdina, David Kmeť, Jakub Vrba

 

1.FC Žamberk vs TJ Svitavy  4:12
střelci: 2xAdam Černý, Adam Maivald, Tomáš Musil
Kluci z černého týmu začali turnaj zápasem proti dětem ze Svitav. Tento soupeř má v kádru opravdu šikovné hráče a záleží jestli přijede v plné síle, nebo své šikovné děti využije ve starších kategoriích či jiných turnajích. Tentokrát přijel v plné síle a hrál se pohledný fotbal se vším co k němu patří. Naši kluci v první půlce drželi krok a byli schopni místy soupeře dokonce přehrát! Druhou polovinu Svitavský gólman doslova zamkl branku, navíc přidal téměř bezchybnou rozehru a tak otěže zápasu převzal soupeř. Výkon v zápase byl i přes vysokou prohru povzbuzující.
1.FC Žamberk – SK Vysoké Mýto 10:9
střelci: 2x Dominik Šroler, 2x Adam Černý, 2x Adam Maivald, 2x Oliver Konečný, Jakub Hodek, Filip Brdíček

Druhý zápas proti domácím nabídl gólové hody a drama pro fanoušky obou družstev. Naši kluci dokázali smazat třígólové manko ze začátku utkání a na konci mohli slavit těsnou ale zaslouženou výhru.

 

Modrý tým – skupina „B“:

sestava: Daniel Kaška, Adama Šlesingr, Denis Navrátil, Antonín Krček, Jaroslav Kovanda, Filip Chládek, Denis Hrabáček, Jakub Fousek, Štěpán Barvínek
1.FC Žamberk vs  TJ Svitavy 1:6
střelci : vlastní gol
V první zápase jsme bohužel od začátku tahali za kratší konec. Soupeř byl pohyblivější a dostali jsme lekci z produktivity. Klukům nelze upřít snaha, ale bohužel neproměňování šanci nás stálo lepší výsledek.
1.FC Žamberk vs SK Vysoké Mýto 3:2
střelci: Jaroslav Kovanda, Antonín Krček, Filip Chládek
Ve druhém zápase jsme mohli vidět od obou týmů pohledný a bojovný fotbal. Kluci zaslouží velkou pochvalu za týmový výkon a rodiče poděkování za povzbuzování.
V neděli 4.6.2023 bude letošní ročník krajského přeboru starší přípravky ukončen finálovým turnajem v Chocni na kterém se představí všech patnáct oddílů soutěže s jedním týmem.
148