1.FC Žamberk | Turnaj mladší přípravky Žamberk 19.5.2024
7329
single,single-post,postid-7329,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

21 Kvě Turnaj mladší přípravky Žamberk 19.5.2024

Další kolo krajského přeboru přípravek jsme odehráli na domácím hřišti v Žamberku. Los nám přisoudil za soupeře týmy Poličky, Vysokého Mýta a Lanškrounu.

Náš A tým si vedl v turnaji velmi dobře s výjimkou jediného utkání, které se nám příliš nevydařilo.

V prvním střetnutí s Poličkou jsme byli po celý zápas aktivnější s mnoha šancemi skórovat a většinu zápasu jsme vedli. Ke konci jsme bohužel mírně polevili a zbytečně jsme inkasovali v krátkém časovém intervalu 2 branky, zápas jsme však zvládli poměrem 7:4. Nela Kalousová v tomto utkání zaznamenala hattrick. Všechny hráče a hráčky musíme pochválit za velmi dobrý výkon. V brance nás podržel dobrými zákroky Bárt Bílek.

Ve druhém utkání nás čekal kvalitní tým Vysokého Mýta, který se do nás pustil hned od prvních minut. Byli jsme pod neustálým tlakem soupeře, který nám toho v útoku moc nepovolil. Nemohli jsme se dostat do tempa a po prvním poločase jsme prohrávali 0:7. Byli jsme bez pohybu a soupeře dostatečně nenapadali. Možná byla příčinou i dlouhá dvouzápasová přestávka před tímto zápasem. V druhém poločase jsme hru mírně vyrovnali a poločas prohráli 2:3.

Třetí zápas s Lanškrounem byl naprosto v naší režii. Neustále jsme útočili s množstvím šancí na skórování. Spoustu vyložených šancí jsme neproměnili, přesto jsme na konci utkání měli na svém kontě 14 branek a zvítězili 14:4.Velmi dobře si zastřílel David Kalous s pěti brankami a pozadu nezůstal ani Tobias Táborský se 4 trefami. Opět musíme pochválit všechny děti za velmi dobrý výkon.

Sestava A týmu:

Natálka Blechová, Nela Kalousová, Tobias Táborský, Mikuláš Diblík, Jakub Diblík, Aleš Hájek, Bartoloměj Bílek

Výsledky:

Žamberk vs Polička 7:4, branky: Nela Kalousová 3x, Tobias Táborský 2x, David Kalous, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Vysoké Mýto 2:10, branky: Tobias Táborský 2x

Žamberk vs Lanškroun 14:4, branky: David Kalous 5x, Tobias Táborský 4x, Mikuláš Diblík 2x, Nela Kalousová, Jakub Diblík, Aleš Hájek

 

První zápas našeho B týmu s Poličkou byl po celou dobu poměrně vyrovnaný, soupeř si však vypracoval mírný náskok, který udržel až do konce zápasu.

V dalších 2 utkání jsme na týmy Vysokého Mýta a Lanškrounu bohužel nestačili. Zaostávali jsme  v kombinační hře, z naší strany bylo málo přihrávek, kterými jsme mohli soupeře překonat, a pouštěli jsme se spíše individuální cestou, která na kvalitní soupeře nemohla stačit. Na turnaji jsme tak tentokrát vyšli bodově naprázdno. Šanci napravit to budeme mít v již posledním kole soutěže, kdy nás čeká turnaj v Letohradě.

Sestava B týmu: Anežka Franková, Oliver Mlynář, Jakub Andrš, Hynek Kostelecký, Šimon Franke, Václav Baťka, Lucas Beneš, Matyáš Pavelka, Šimon Jelínek

Výsledky:

Žamberk vs Polička 5:8, branky: Šimon Franke 2x, Vašek Baťka, Šimon Jelínek, Lucas Beneš

Žamberk vs Vysoké Mýto 2:6, branky: Šimon Franke 2x

Žamberk vs Lanškroun 3:10, branky: Lucas Beneš, Vašek Baťka, Kuba Andrš

72