1.FC Žamberk | Starší přípravka 20.3.2022 – UMT Rychnov nad Kněžnou
4310
single,single-post,postid-4310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

20 Bře Starší přípravka 20.3.2022 – UMT Rychnov nad Kněžnou

Dnešní turnaj byl pro trenéry velkou neznámou, po 4 měsících jsme přešli z haly na venkovní hřiště a nikdo si nedokázal moc představit jak se náš tým s přechodem popasuje.

Musíme konstatovat, že jako tým jsme se předvedli ve slušném světle. Kluci (jedna holka) bojovali, měli nasazení a hlavně předvedli i určitou fotbalovost. V každém zápase jsme si dokázali přihrávat, přecházeli jeden na jednoho a poctivě se vraceli při ztrátě balónu. To všechno byly věci, které v předešlých turnajích nebyly samozřejmostí.

Dovolím se tvrdit, že i v prohraných zápasech jsme byli většinu času lepším týmem a kluci nám udělali svým výkonem radost. Samozřejmě bylo spoustu zbytečných chyb, jak taktických, tak v individuálních dovednostech, ale celkový dojem nám dal dobrý impuls pro další práci na tréninkách.

Sestava: D. Menzelová, A. Černý, K. Černý, F. Chládek, D. Kaška, D. Brdíček, J. Bartoš, J. Fousek, J. Petr, M. Dostál, M. Kalášek, T. Musil.

Výsledky:

Žamberk – Rokytnice v O/h   0:4

Žamberk – Solnice    1:2 ( T. Musil)

Žamberk – Rychnov n/K „B“  8:0 (3x Černý K., 2x Černý A., Petr J., Fousek J. Kalášek M.)

Žamberk – Černíkovice   2:3    (Černý A., Petr J.)

skupina o 5.-8. místo

Žamberk – Vamberk    3:1  (Černý A., Musil T. Fousek J.)

o 5. místo

Žamberk – Rychnov n/K „A“   2:1 ( Fousek J., Petr J.)

RK RK2 RK3 RK4

323